Hoe De Muis Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Muis Te Openen
Hoe De Muis Te Openen

Video: Hoe De Muis Te Openen

Video: Hoe De Muis Te Openen
Video: How To FIX / OPEN Mouse in 2021 2024, Mei
Anonim

Draadloze apparaten worden steeds populairder onder gebruikers, en in het bijzonder - draadloze muizen. Meestal zijn ze te zien bij laptopbezitters, hoewel in sommige gevallen ook bij desktopgebruikers. De meeste kopers van draadloze muizen vragen zich na het uitpakken af: waar plaats je de batterijen?

Hoe de muis te openen
Hoe de muis te openen

instructies:

Stap 1

Pak eerst de inhoud van de doos uit en verwijder de muis daar. Let op als het pakket brochures of instructies bevat. Dus neem de muis in de hand en let goed op. Meestal maakt de fabrikant een batterijcompartiment aan de onderkant van de muis, maar in zeldzame gevallen zit het net in het midden. Als het compartiment aan de onderkant zit, wrik het dan los met iets scherps of, als er een "tong" is, druk erop. Plaats de batterijen en sluit het deksel.

Stap 2

Om toegang te krijgen tot het compartiment, moet u op de bovenkant van de muisbehuizing klikken en deze vervolgens langzaam naar u toe trekken. Maak je geen zorgen: de muis gaat niet kapot, alleen het beweegbare deel wordt verwijderd. Plaats de batterijen en sluit het deksel, het belangrijkste is om de tanden die in de groeven op de behuizing zijn gestoken niet te breken. De belangrijkste locaties van de batterijcompartimenten in de muizen worden besproken. Als uw draadloze muis geen compartiment heeft op de twee aangegeven plaatsen, lees dan de instructies in de kit. Ook kunnen de instructies altijd worden gedownload op de officiële website van de fabrikant.

Stap 3

Bij gebruik van een draadloze muis is het soms nodig om de behuizing volledig uit elkaar te halen, bijvoorbeeld om hem stofvrij te maken of om problemen op te lossen. Begin met de schroeven. Kijk goed naar de onderkant van de muis: verwijder de stickers en de voetjes, daar zitten de meeste schroeven verstopt. Schroef ze los en verwijder voorzichtig het bovenste deel van de behuizing. Bij sommige "fancy" muizen zijn de bovenste en onderste delen van de behuizing verbonden met een speciale lus, en als je deze hebt afgescheurd, moet je hem dragen voor reparatie. Het heeft geen zin om alle binnenkanten los te schroeven, omdat al het stof al duidelijk zichtbaar is. De tandwielen kunnen vooraf worden genummerd om niet in de war te raken bij het monteren van de muis. Achterpoten kunnen worden gelijmd met dubbelzijdige tape of vooraf worden gereinigd en gelijmd met siliconenlijm.

Aanbevolen: