Hoe Een Ps2-schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ps2-schijf Te Branden
Hoe Een Ps2-schijf Te Branden
Anonim

Onder degenen die de Play Station 2-gameconsole actief gebruiken, zullen er altijd gamers zijn die ervan dromen hun eigen schijven te branden met programma's voor de console. De grootste moeilijkheid voor degenen die het willen begrijpen, is dat er maar één bestand is om te schrijven (een bestand met de extensie.elf). Dus hoe brand je één bestand op de juiste manier op dvd?

Hoe een ps2-schijf te branden
Hoe een ps2-schijf te branden

Noodzakelijk

Lege dvd-schijf, dvd-brander, Nero Burning Rom-software

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het branden van een schijf voor Play Station 2, moet u een extra bestand voorbereiden - system.cnf. De hoofdtekst van dit bestand moet de volgende tekst bevatten:

BOOT2 = cdrom0: bestandsnaam.elf; 1

VER = 1.00

VMODE = PAL

Nadat u dit bestand hebt gemaakt, kunt u beginnen met het branden van de schijf. Nadat u het Nero Burning ROM-programma hebt geïnstalleerd, moet u naar de pagina van dit product gaan en een kopie van het programma registreren (registratie is niet gratis).

Stap 2

Na het starten van het programma, selecteer het schijftype DVD, opnemen zonder multisessie, en het schijfformaat moet worden gespecificeerd als DVD-ROM (UDF / ISO). Ga naar het tabblad "Afbeelding" (ISO), wijzig de volgende waarden:

- Bestandssysteem: alleen ISO 9660;

- Bestandsnaam lengte (ISO): Max. van 31 tekens (niveau 2);

- Tekenset (ISO): ASCII.

Let op de tweede parameter, deze stelt dat de maximale lengte van een bestand niet langer mag zijn dan 31 tekens. Als u dergelijke bestanden hebt, zal Nero hun namen automatisch inkorten. Daarom is het beter om het persoonlijk te doen.

Stap 3

Ga naar het UDF-tabblad. Op dit tabblad moet u de volgende parameters instellen:

- UDF-partitietype: fysieke partitie;

- Bestandssysteemversie: UDF 1.02.

Met het UDF-formaat kunt u grote bestanden schrijven die op alle schijflezers goed worden gelezen. Nadat alle invoegtoepassingen zijn gemaakt, klikt u op de knop Nieuw. Zet alle benodigde bestanden neer om te branden en klik op "Burn" (Burn). Opgemerkt moet worden dat oudere versies van PS 2-consoles geen schijven lezen met een volume van minder dan 1 Gb. Om dit probleem op te lossen, moet u een groot bestand uploaden bij het maken van een record.

Aanbevolen: