Het Welkomstscherm Instellen

Inhoudsopgave:

Het Welkomstscherm Instellen
Het Welkomstscherm Instellen

Video: Het Welkomstscherm Instellen

Video: Het Welkomstscherm Instellen
Video: Welkom in uw Digitaal Kantoor 2024, Mei
Anonim

Elk bedrijf heeft zijn eigen fundament, het eerste bedrijf van waaruit alles begint. Werken met het besturingssysteem begint dus met het welkomstscherm. Het is veel prettiger om een mooi of zeldzaam welkomstscherm te gebruiken dan het standaard, dat toch al saai is. U kunt een speciaal programma gebruiken om het welkomstscherm te wijzigen.

Het welkomstscherm instellen
Het welkomstscherm instellen

Noodzakelijk

Windows Logon Editor-software

instructies:

Stap 1

Uit de naam van het programma wordt duidelijk hoe het programma werkt. Opgemerkt moet worden dat dit hulpprogramma is ontworpen om de standaard welkomstschermafbeelding alleen te wijzigen in het besturingssysteem Windows 7. Het programma zelf is klein, het is gratis en vereist geen installatie. Interessant is dat u met het hulpprogramma niet alleen het welkomstscherm kunt vervangen, maar ook enkele weergaveparameters kunt bewerken.

Stap 2

Na het downloaden van het programma, dat in een archief is verpakt, moet u het uitpakken in een willekeurige map op uw harde schijf. Gebruik de programma's WinRar of Total Commander om deze actie uit te voeren. Nu kunt u het programma starten, openen door te dubbelklikken op het uitvoerbare bestand Logon Editor.exe. Vergeet niet om het hulpprogramma uit te voeren met beheerdersrechten (klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer vervolgens "Als administrator uitvoeren").

Stap 3

Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Bladeren, selecteer vervolgens een afbeelding die geschikt is voor het welkomstscherm en klik op de knop Aanmelden toepassen. Als u wilt terugkeren naar het oorspronkelijke welkomstscherm, klikt u op de knop Aanmelding herstellen.

Stap 4

Het is ook mogelijk om het welkomstscherm te wijzigen zonder speciale programma's te gebruiken, hiervoor moet u de instellingen van het "groepsbeleid" van uw besturingssysteem wijzigen. Klik op de Start-knop, klik met de linkermuisknop op de zoekbalk en typ gpedit.msc en druk vervolgens op Enter.

Stap 5

Selecteer in het geopende venster het gedeelte Computerconfiguratie, ga vervolgens naar het gedeelte Beheersjablonen, selecteer het item Systeem, het item Aanmelden.

Stap 6

Selecteer aan de rechterkant van het venster Groepsbeleid de optie Altijd aangepaste aanmeldingsachtergrond gebruiken en stel de waarde in op Ingeschakeld.

Stap 7

Nu blijft het om de standaardafbeelding van het welkomstscherm, dat zich op C: WindowsSystem32oobeinfoackgrounds bevindt, te wijzigen. Vervang het standaard backgroundDefault.jpg-bestand door uw eigen versie, vergeet niet om uw versie dezelfde naam te geven.

Aanbevolen: