Sleutels Voor Antivirus Invoeren

Inhoudsopgave:

Sleutels Voor Antivirus Invoeren
Sleutels Voor Antivirus Invoeren

Video: Sleutels Voor Antivirus Invoeren

Video: Sleutels Voor Antivirus Invoeren
Video: De Sleutel Invoeren In Avast Antivirus 2017 2024, April
Anonim

Veel mensen vragen zich af hoe ze de sleutels correct kunnen invoeren voor hun antivirusprogramma. Vooral wanneer de versie wordt bijgewerkt en wanneer u de sleutel invoert, verschijnt er een venster met informatie over de fout. Maar dit is niet moeilijk. Je hoeft ze niet eens zelf te plukken.

Sleutels voor antivirus invoeren
Sleutels voor antivirus invoeren

instructies:

Stap 1

Download om te beginnen de Kaspersky-sleutels van internet. Ze zijn verpakt in het Winrar-archief. Om niet zelf sleutels te kiezen, download je het speciale Keys manager programma. Wat doet dit programma? Het analyseert de toetsen op de computer in slechts enkele seconden. U kunt meer dan een uur besteden aan het selectieproces.

Stap 2

Controleer welke versie van antivirus je hebt geïnstalleerd. Om erachter te komen, beweegt u de muiscursor over het antiviruspictogram in het systeemvak op de taakbalk. Een pop-upvenster toont de versie van het product en het type. Voordat u met nieuwe sleutels gaat rijden, moet u de oude verwijderen. Verbreek de verbinding met internet, u kunt zelfs het netsnoer loskoppelen.

Stap 3

Gewoonlijk biedt Kaspersky Anti-Virus twee activeringsopties: activeer de proefversie en activeer de commerciële versie. Voer onder het item "activeer" de commerciële versie in de regel de activeringscode (sleutel) in. Klik op volgende, je krijgt een foutmelding. Klik zonder te lezen op OK. Zoek het lijnsleutelbestand. Open verkenner en selecteer het bestand met de vereiste sleutel. Vergeet niet de sleutel op deze manier in te voeren, dat wil zeggen, zodat Kaspersky geen verzoek naar de server stuurt, de internetverbinding moet worden verbroken.

Stap 4

Alle sleutels en specials het programma is gratis te downloaden. Antivirus moet voortdurend worden bijgewerkt. Allereerst om uw computer en uw gegevens te beschermen tegen virusaanvallen. Wen dus aan deze procedure. Het is niet nodig om te worstelen met het zoeken naar een nieuwe versie van antivirus na het einde van de proefversie van activering, zoals de meeste gebruikers doen. Sleutelactivering biedt veel voordelen: constante updates rechtstreeks vanaf de server, vervelende meldingen verdwijnen en bescherming wordt gewoon ingeschakeld.

Aanbevolen: