Sleutels Wijzigen

Inhoudsopgave:

Sleutels Wijzigen
Sleutels Wijzigen

Video: Sleutels Wijzigen

Video: Sleutels Wijzigen
Video: VIDEO! Sleutels veilig opbergen? Phoenix KS0031e sleutelkluis 2024, April
Anonim

Op laptops kunnen om verschillende redenen een of meer toetsen op het toetsenbord uitvallen. Aangezien het vervangen van het hele toetsenbord vrij duur is, kunt u de toetstoewijzingen wijzigen en hun functies verplaatsen naar minder gebruikte toetsen, bijvoorbeeld de tweede Ctrl, alt="Image" of Win.

Sleutels wijzigen
Sleutels wijzigen

Noodzakelijk

KEY TWEAK, MKey, Keyboard Layout Manager

instructies:

Stap 1

We downloaden programma's van internet en starten er een op.

Stap 2

Selecteer de uitgeschakelde toetsen op het programmascherm met de muis. Verplaats hiervoor de cursor naar het virtuele toetsenbord en druk op de bijbehorende toets. Het programma vereist dat u het "voor echt" activeert, d.w.z. controleer zijn prestaties.

Stap 3

Klik op de uitgeschakelde sleutel. Als we het hebben over het overzetten van een functie van werkende toetsen, bijvoorbeeld de Fn-toets voor linkshandigen naar de rechterkant, wat hen bekend voorkomt, zal het programma de gebruiker laten weten dat de toets werkt.

Stap 4

We stellen een nieuwe toets in voor de geselecteerde functie met behulp van de muis en het virtuele toetsenbord. We bevestigen onze keuze door erop te klikken en op het mechanische toetsenbord. Het programma geeft informatie weer over de functies die door deze toets worden uitgevoerd en geeft ook aan of er sprake is van doublures.

Stap 5

We sluiten het programma voor het vervangen van de functionele toewijzing van de toetsen af en controleren de functionaliteit van het toetsenbord. Open hiervoor een teksteditor, bijvoorbeeld Kladblok, en typ alle tekens één voor één met alle toetsen. Ook controleren we de functionaliteit van de toetsen in de meest gebruikte programma's. Dit moet worden gedaan nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart.

Aanbevolen: