Hoe De Monitor Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitor Te Ontgrendelen
Hoe De Monitor Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Monitor Te Ontgrendelen

Video: How to Unlock Samsung Galaxy S10/S9/S8/S8/S7/S6 with a Broken Screen 2022, December
Anonim

Sommige soorten virussen kunnen ernstige problemen veroorzaken op uw computer. U kunt bijvoorbeeld niet inloggen op uw besturingssysteem. De monitor is samen met Windows vergrendeld. In dergelijke gevallen moet u speciale hulpprogramma's gebruiken, waarmee u alle acties die door de virussoftware zijn gemaakt, kunt deblokkeren.

Hoe de monitor te ontgrendelen
Hoe de monitor te ontgrendelen

Het is nodig

Personal computer, monitor

instructies:

Stap 1

Start het Windows-besturingssysteem op met een opstartbare herstelschijf. Het kan Windows miniPE, ERD Commander zijn. Plaats deze schijf en start uw computer opnieuw op. Druk tijdens het opnieuw opstarten op "Verwijderen". Hiermee kunt u naar de "CMOS Setup Utility" gaan. Stel uw computer in om op te starten vanaf cd-rom. Druk hiervoor op "F10". De herstart zal opnieuw beginnen. U ziet het menu "Windows XP Recovery Wizard". Selecteer daarin de volgende sectie "Download ERD Commander". Druk op de "Enter"-toets. Onderaan ziet u de statusbalk Start Winternals ERD Commander verschijnen. Wanneer het stuurprogramma van de videokaart is geladen, verschijnt er een venster waarin u op "Skip Network Configuration" klikt. In het nieuwe venster "Welkom bij ERD Commander" moet u uw besturingssysteem selecteren. Klik nogmaals op "Ok". Dubbelklik na het laden van het bureaublad op "Deze computer".

Stap 2

Open in het venster "ERD Commander Explorer" de schijf waarop uw besturingssysteem zich bevindt. Meestal begint het pad met:. Verwijder het originele virusbestand dat het Windows-scherm blokkeerde. Het bevindt zich altijd in tijdelijke bestanden:% Temp%.tmp.

Stap 3

Sluit ERD Commander Explorer. Klik op "Start", selecteer "Administrative Tools" en "RegEdit". Selecteer in dit ERD Commander Register-editorvenster [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon]. Corrigeer de waarde van de REG_SZ-parameter Userinit naar C: WINDOWSsystem32userinit.exe. Wijzig hier de REG_SZ-waarde van de Shell-parameter in Explorer.exe.

Stap 4

Sluit "ERD Commander Registry Edito". Klik op "Start", vervolgens op "Uitloggen" en "Opnieuw opstarten". Bevestig met de knop "Ok". Opnieuw opstarten begint en druk vervolgens op Delete. Ga naar "CMOS-configuratieprogramma". Stel de computer in om op te starten vanaf de harde schijf. Druk op "F10" en autoriseer de wijzigingen. Start uw Windows normaal op. Scan uw computer met een antivirussysteem.

Populair per onderwerp