Een Computer Mailen?

Inhoudsopgave:

Een Computer Mailen?
Een Computer Mailen?

Video: Een Computer Mailen?

Video: Een Computer Mailen?
Video: Een foto mailen 2024, Maart
Anonim

Het verzenden van een computer per post verschilt praktisch niet van het verzenden van andere omvangrijke goederen, maar het is de moeite waard om enkele kenmerken van deze procedure te overwegen.

Een computer mailen?
Een computer mailen?

Noodzakelijk

identiteitsdocumenten

instructies:

Stap 1

Open de officiële website van de Russische Post in uw browser. Voer hiervoor het adres https://www.russianpost.ru/rp/servise/ru/home in de regel in. Selecteer op de pagina die opent een of meerdere aandachtspunten voor het per post versturen van het pakket. Hier vindt u de voorwaarden en regels voor het verwerken van pakketten, het berekenen van de kosten van het verwerken en verzenden van een pakket, enzovoort.

Stap 2

Zorg ervoor dat computers op het moment van verzending zijn goedgekeurd voor verzending door de speciale lijst met verboden items te bekijken die de Russian Post niet levert. Controleer in welke gewichtscategorie uw computer valt, dit kan van invloed zijn op de verzendkosten.

Stap 3

Meld uw computer als pakket aan bij het postkantoor dat het dichtst bij uw huis ligt. Ontdek vooraf de levertijd en ontdek de code van uw pakket voor verdere tracking, bewaar deze voor de toekomst. Voer alle vereiste details in, specificeer de ontvanger precies zonder fouten. Volg de instructies van het postkantoor om fouten te voorkomen bij het registreren van het pakket.

Stap 4

Betaal de verpakkings- en verzendkosten van uw computer. Als u wilt weten in welk stadium van levering uw computer zich nu bevindt, opent u de pagina https://www.russianpost.ru/rp/servise/ru/home/postuslug/trackingpo in uw browser en voert u de ID van uw pakket in het bijbehorende veld. De site zegt dat de informatie met een vertraging van 2-3 dagen kan aankomen, maar soms vindt de update op tijd plaats, en vaker met een nog grotere vertraging.

Stap 5

Pas deze volgorde toe op andere dingen die u per post verzendt, de volgorde en voorwaarden van verzending zullen ongeveer hetzelfde zijn.

Aanbevolen: