Een Star Wars-spel Opslaan

Inhoudsopgave:

Een Star Wars-spel Opslaan
Een Star Wars-spel Opslaan

Video: Een Star Wars-spel Opslaan

Video: Een Star Wars-spel Opslaan
Video: LEGO Star Wars: The Force Awakens - iOS / Android - Walkthrough Gameplay Part 1 2024, Mei
Anonim

Star Wars 2 is een actie-achtig spel met uitstekende graphics en optimalisatie voor verschillende computers. De game zit vol spectaculaire gevechten en prachtige locaties die de speler steeds verder slepen. Het is echter onmogelijk om eindeloos te spelen, en het is niet interessant om het hele spel in één keer door te nemen. Daarom hebben spelers vaak wat problemen met hoe ze het spel op een bepaalde plek kunnen opslaan, zodat ze later van daaruit kunnen beginnen.

Een Star Wars-spel opslaan
Een Star Wars-spel opslaan

instructies:

Stap 1

Als je Star Wars Force-game een licentie heeft, zijn er geen problemen met opslaan. Speel gewoon rustig en het spel wordt automatisch om de paar minuten opgeslagen. Dus als je het spel hebt beëindigd, sluit je het gewoon af, en het zal het moment opslaan waarop je alleen klaar bent.

Stap 2

Houd er rekening mee dat opgeslagen games op uw computer worden opgeslagen en veel geheugen in beslag nemen. Als je al een bepaalde fase hebt gepasseerd, verwijder dan onnodige saves om het RAM-geheugen van je pc niet te laden.

Stap 3

Als je problemen hebt met het opslaan van het spel, zoek dan op internet naar kant-en-klare saves voor jouw versie. Verschillende gameforums en portals bieden verschillende opslagopties voor Star Wars. De spellen in deze serie zijn erg populair, dus je zult zeker vinden wat je zoekt. Let op de versie en het niveau van saves, evenals de mogelijkheden die ze hebben.

Stap 4

Probeer ook een speciale trainer voor het Star Wars-spel te downloaden en te installeren. Pak eerst alle bestanden uit het archief uit in de gamemap. Voer dan de trainer uit. Start het spel zelf zonder het te sluiten. Druk tijdens het spel op de toetsen die in de trainer staan aangegeven. De meeste van deze trainers bieden de mogelijkheid om het spel op elk moment op te slaan.

Stap 5

Als je Star Wars online speelt, volg dan deze stappen om op te slaan. Druk tijdens het spel op het moment dat je wilt opslaan op de "C"-toets. Selecteer in het venster dat verschijnt een van de vrije blokken en druk vervolgens op "ENTER". Het spel wordt opgeslagen en als je internetverbinding wordt verbroken of je computer vastloopt, kun je bij terugkomst beginnen waar je was gebleven.

Aanbevolen: