Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Openen
Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Openen

Video: Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Openen

Video: Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Openen
Video: Windows 10 virtueel toetsenbord 2024, Mei
Anonim

Virtuele toetsenborden hebben een wedergeboorte meegemaakt. Enkele jaren geleden waren ze alleen nodig op reizen, toen er geen sleutels waren met de Russische lay-out bij de hand. In de afgelopen jaren zijn mobiele apparaten met touchscreens, die actief gebruikmaken van de mogelijkheden van een virtueel toetsenbord, in de mode geraakt.

Hoe het virtuele toetsenbord te openen
Hoe het virtuele toetsenbord te openen

Noodzakelijk

  • - een mobiel apparaat met een touchscreen;
  • - "Virtueel toetsenbord" programma;
  • - lasertoetsenbord;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Voer het programma of de applicatie in op een mobiel apparaat met een touchscreen, waar je tekst moet typen. Tik ergens. Er verschijnt een virtueel toetsenbord op het scherm. Eigenaars van gadgets zijn vaak ontevreden over het uiterlijk en de indeling van de ingebouwde aanraaktoetsen. Het toetsenbord van de fabrikant kan als oncomfortabel en vervelend worden ervaren. In dit geval is het de moeite waard om andere typen virtuele typeapparaten te gebruiken.

Stap 2

Download en installeer de Virtual Keyboard-software op uw computer of telefoon. Er zijn veel gratis mods die er zijn. Bijvoorbeeld virtueel toetsenbord of gratis virtueel toetsenbord. Er zijn ook shareware-versies die het mogelijk maken om het programma 30 dagen te gebruiken. Maar aan de andere kant bieden ze een aanzienlijk grotere reeks functies: auto-suggestie van woorden, een editor voor uiterlijk, lettertypen en geluid, taalondersteuning, enz. Na installatie wordt de oproep van een dergelijk toetsenbord uitgevoerd door een simpele muisklik.

Stap 3

Gebruik een speciaal apparaat - een virtueel lasertoetsenbord. Verbind hem via Bluetooth met je tablet of smartphone. Het apparaat projecteert een afbeelding van de toetsen ervoor en neemt informatie waar over welke u hebt ingedrukt. Meestal bieden deze apparaten een standaard toetsenbord zonder numeriek toetsenbord. Maar ze hebben een vlak oppervlak nodig om te kunnen werken. Om het kiezen gemakkelijker te maken, verschijnt er een geluidssignaal wanneer u de afbeelding van de knoppen aanraakt.

Stap 4

Zoek op internet naar sites die virtuele toetsenbordservices bieden. U kunt bijvoorbeeld de volgende adressen gebruiken: https://keyboard.yandex.ru/ of https://www.keyboard.su/. Typ de tekst in de gewenste taal, kopieer en plak waar u maar wilt. Om het online toetsenbord te bellen, heb je alleen een betrouwbare internetverbinding en een comfortabele muis nodig. U kunt deze virtuele dienst ook gebruiken om op een touchscreen te werken.

Aanbevolen: