Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Vinden In Windows XP

Inhoudsopgave:

Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Vinden In Windows XP
Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Vinden In Windows XP

Video: Hoe Het Virtuele Toetsenbord Te Vinden In Windows XP

Video: How to get the on screen keyboard in Windows XP 2022, December
Anonim

Een virtueel toetsenbord op het scherm dat het traditionele invoerapparaat vervangt, is een van de services die worden geleverd door Microsoft-ontwikkelaars. De toetsen erop kunnen met de muis worden geselecteerd, maar ook met uw vinger of stylus in het geval van een touchscreen.

Hoe het virtuele toetsenbord te vinden in Windows XP
Hoe het virtuele toetsenbord te vinden in Windows XP

Hoe het schermtoetsenbord in Windows XP te openen met een muis

Klik op de knop "Start", open het gedeelte "Programma's", vervolgens de groepen "Accessoires", "Toegankelijkheid" en klik op het pictogram "Schermtoetsenbord". Om te beginnen met het invoeren van tekst, klikt u met de linkermuisknop op de gewenste plaats in het document en selecteert u vervolgens de juiste toetsen op het scherm.

Wanneer u het schermtoetsenbord opent, verschijnt er een venster met een koppeling naar de Microsoft-website waar u programma's kunt vinden die andere ondersteunende technologieën ondersteunen.

Voor het gemak kunt u enkele toetsenbordinstellingen wijzigen. Om het lettertype te wijzigen, gaat u naar het menu Opties en klikt u op de optie Lettertype. Selecteer de juiste opties en klik op OK om te bevestigen.

Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen hoe je tekens invoert: door muisklik of door de tijd dat de cursor boven een toets blijft hangen. Gebruik hiervoor de optie "Invoermodus" in het menu "Parameters". De standaardinstelling is Bij klikken. Om de modus te wijzigen, vinkt u de "Aanwijzervertraging voor selectie" aan en selecteert u in de vervolgkeuzelijst het tijdsinterval waarna het symbool op het scherm wordt weergegeven. Klik op OK om uw selectie te bevestigen.

In de modus "Joystick of selectietoets" scant het programma het toetsenbord met een tijdsinterval dat u kunt selecteren in de lijst "Controleer interval". In dit geval worden de groepen toetsen afwisselend in kleur gemarkeerd. Als deze groep het gewenste teken bevat, gebruikt u het apparaat dat u aan het toetsenbord hebt toegewezen om het scannen te stoppen. Daarna begint het programma alle toetsen in de groep een voor een te selecteren. Gebruik het apparaat om het gewenste symbool aan te wijzen. Om een ​​bedieningsapparaat toe te wijzen, klikt u op de knop Geavanceerd.

Hoe het virtuele toetsenbord in Windows XP te openen met het toetsenbord

Gebruik de Win-toets of de combinatie Ctrl + Esc om de Start-knop op te roepen. Gebruik de pijltjestoetsen en Enter om naar het gedeelte Toegankelijkheid te navigeren en het schermtoetsenbord te starten.

Ga naar het menu "Opties" met de combinatie Alt + G. Gebruik de pijltjestoetsen en Enter om het juiste lettertype en de juiste invoermodus te selecteren.

Door op de toets alt = "Image" te drukken, worden alle items in het hoofdmenu geactiveerd. Sneltoetsen voor menuselectie worden aangegeven met onderstrepingstekens.

Gecombineerde methode:

U kunt zowel het toetsenbord als de muis gebruiken om het schermtoetsenbord te starten. Minimaliseer alle vensters en druk op F1. Typ in het Helpcentrum-venster Schermtoetsenbord in het zoekvak. Klik op de koppeling Overzicht toetsenbord op het scherm. Zoek in het rechtervenster de regel "Launch the On-Screen Keyboard"-toepassing en klik op de link.

Populair per onderwerp