Contacten Synchroniseren Met Outlook

Inhoudsopgave:

Contacten Synchroniseren Met Outlook
Contacten Synchroniseren Met Outlook

Video: Contacten Synchroniseren Met Outlook

Video: Contacten Synchroniseren Met Outlook
Video: Hoe synchroniseer je de agenda en contacten van je iPhone met Outlook? 2024, Mei
Anonim

Met de Microsoft Outlook-e-mailclient kunt u contactgegevens op uw computer opslaan. Deze gegevens kunnen worden gesynchroniseerd met mobiele apparaten met behulp van de bijbehorende functie in het programmamenu.

Contacten synchroniseren met Outlook
Contacten synchroniseren met Outlook

instructies:

Stap 1

Synchronisatie van Outlook met een mobiele telefoon die draait onder het Windows Phone-besturingssysteem wordt uitgevoerd via de Live ID die u gebruikt, die door u is aangemaakt tijdens het werken met Microsoft Office of na aanschaf van een mobiel apparaat.

Stap 2

Start Outlook via het menu Start - Alle programma's - Microsoft Office - Microsoft Outlook. Meld u aan bij uw Live ID. Gebruik hiervoor het tabblad "Accounts" - "Toevoegen". Voer uw Microsoft-accountgegevens in en wacht op een succesvol aanmeldingsbericht.

Stap 3

Kopieer alle vereiste gegevens naar het programma met behulp van CSV-bestanden of door de vereiste informatie handmatig in te voeren. Alle bewerkingen met contacten in het programma worden uitgevoerd via de sectie "Contacten".

Stap 4

Na het opslaan verschijnen de bijgewerkte contacten op uw telefoon. Om dit te doen, volstaat het om verbinding te maken met internet via Wi-Fi of 3G-verbinding en een paar minuten te wachten.

Stap 5

Voor Apple-apparaten wordt gegevensuitwisseling met Outlook uitgevoerd met behulp van iTunes. Ga hiervoor naar het gedeelte "Informatie" in het menu om met het programma-apparaat te werken en voer de synchronisatie uit, geleid door de opties die op het scherm worden weergegeven.

Stap 6

Om Outlook met andere apparaten te synchroniseren, kunt u gespecialiseerde programma's gebruiken. Gebruik voor Samsung bijvoorbeeld Samsung Kies en HTC-gegevens worden gekopieerd via HTC Sync. U kunt ook Android Sync, Google Calendar Sync, PC Suite voor Android en MyPhone Explorer kiezen om Outlook-contacten van Android over te zetten.

Aanbevolen: