Contacten Synchroniseren Met Itunes

Inhoudsopgave:

Contacten Synchroniseren Met Itunes
Contacten Synchroniseren Met Itunes

Video: Contacten Synchroniseren Met Itunes

Video: Contacten Synchroniseren Met Itunes
Video: How to Back Up iPhone Contacts With iTunes : iTunes Help 2024, Mei
Anonim

Met Apple-apparaten kunt u contacten en andere belangrijke gegevens synchroniseren die door de gebruiker in het besturingssysteem zijn opgeslagen. Synchronisatie wordt uitgevoerd met behulp van het iTunes-hulpprogramma, dat uitgebreide functionaliteit heeft. Met zijn hulp kunt u een reservekopie maken van bijna alle gegevens.

Contacten synchroniseren met itunes
Contacten synchroniseren met itunes

instructies:

Stap 1

Synchronisatie-instellingen worden gemaakt in iTunes. Voordat u de bewerking uitvoert, installeert u de nieuwste versie van de toepassing van de officiële website van het programma of gebruikt u de sectie updates in het programmavenster.

Stap 2

Synchronisatie van contacten kan worden gedaan met behulp van de USB-kabel die bij het apparaat wordt geleverd. Open het programma met behulp van het item in het menu Start of een snelkoppeling op het bureaublad of Snel starten. Sluit uw apparaat aan op uw computer en wacht tot het wordt gedetecteerd in de toepassing.

Stap 3

Klik op het pictogram van uw apparaat in de rechterbovenhoek van iTunes en klik vervolgens op het tabblad "Informatie" van de bovenste werkbalk.

Stap 4

Vink het vakje aan naast "Contacten synchroniseren met" en selecteer uit de lijst een programma dat geschikt is voor u voor het opslaan van contactgegevens of het importeren van gegevens. U kunt synchroniseren met Microsoft Outlook, Windows Contacts, Address Book (voor MacOS) of Contacts.

Stap 5

Tijdens het synchronisatieproces ziet u de contactlijsten die zijn opgeslagen in een van de geselecteerde applicaties. U kunt alle records selecteren of alleen afzonderlijke items specificeren. U kunt een groep toevoegen waarnaar alle opnamen die op uw apparaat zijn gemaakt, worden gekopieerd. U kunt iTunes ook synchroniseren met uw Gmail- en Yahoo-accounts.

Stap 6

Vink in het veld "Add-ons" van het iTunes-venster het vakje naast het gedeelte "Contacten" aan. Zodra alle instellingen zijn gemaakt, klikt u op "Synchroniseren" en wacht u tot het einde van de procedure. Al uw contacten worden veilig opgeslagen op de geselecteerde locatie op uw computer en kunnen worden hersteld of gedownload naar uw apparaat.

Stap 7

Bij problemen met de werking van het apparaat kunnen de opgeslagen gegevens worden gebruikt tijdens de herstelprocedure. Om dit te doen, sluit u uw apparaat met een kabel op de computer aan en wacht u tot het wordt gedetecteerd. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram van uw apparaat in het linkerdeelvenster van iTunes ("Bekijken" - "Zijbalk") en selecteer "Herstellen vanaf back-up". Al uw contacten worden teruggezet op uw telefoon.

Aanbevolen: