Ipod Synchroniseren Met Itunes

Inhoudsopgave:

Ipod Synchroniseren Met Itunes
Ipod Synchroniseren Met Itunes

Video: Ipod Synchroniseren Met Itunes

Video: Ipod Synchroniseren Met Itunes
Video: iPod Classic Not Syncing with iTunes 2016 FIXED 2024, Mei
Anonim

De iPod is een draagbare mediaspeler vervaardigd door Apple. Het is mogelijk om muziek, films en andere bestanden naar dit apparaat te downloaden door het te synchroniseren met een speciaal programma iTunes.

Ipod synchroniseren met itunes
Ipod synchroniseren met itunes

Het is nodig

iTunes-app

instructies:

Stap 1

Als u de iTunes-multimediatoepassing nog niet hebt, installeer deze dan op uw computer. Dit gratis programma is te vinden op de officiële website apple.com. Alle Apple-apparaten kunnen worden aangesloten om te synchroniseren met iTunes via een USB-kabel of draadloos via Wi-Fi.

Stap 2

iTunes openen. Sluit uw iPod aan op uw computer met behulp van de kabel die bij dit toestel is geleverd. Zoek de apparaatknop in de rechterbovenhoek van het iTunes-scherm en klik erop. Selecteer in de lijst die verschijnt de regel iPod. Als de applicatie is geopend in de iTunes Store-sectie, keert u terug naar de hoofdpagina met behulp van de "Bibliotheek"-knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 3

Klik op de knop "Toepassen" in de rechterbenedenhoek van het iTunes-scherm. Het synchronisatieproces is geactiveerd. Als het klaar is, koppelt u uw iPod los van uw computer.

Stap 4

Voor het synchroniseren van iPod en iTunes via een Wi-Fi-verbinding zijn enkele wijzigingen in de app-instellingen vereist. Start iTunes. Sluit de iPod aan op de computer met een USB-kabel. Klik in iTunes op het tabblad Apparaat en selecteer uw iPod. Klik vervolgens op de knop "Bladeren". Zoek in het menu dat verschijnt de regel "Sync this iPhone via Wi-Fi" en plaats een vinkje ernaast.

Stap 5

Als uw iPod en computer nu tegelijkertijd met een Wi-Fi-netwerk zijn verbonden, zou het apparaat in iTunes moeten verschijnen en kunt u beginnen met synchroniseren. Wanneer de iPod in de linkerkolom van het iTunes-scherm verschijnt, selecteert u het tabblad Inhoud en past u de synchronisatie-opties aan. Klik op "Toepassen".

Stap 6

Synchronisatie via Wi-Fi gaat automatisch als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Het Apple-apparaat moet worden aangesloten op een stopcontact. ITunes moet geactiveerd zijn. Bovendien moeten de computer en iPod op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten.

Aanbevolen: