Twee Ontvangers Aansluiten

Inhoudsopgave:

Twee Ontvangers Aansluiten
Twee Ontvangers Aansluiten

Video: Twee Ontvangers Aansluiten

Video: Twee Ontvangers Aansluiten
Video: Ring Video Doorbell 2 : Wired Installatie 2024, Mei
Anonim

Een ontvanger is een speciaal apparaat waarmee u een televisiesignaal kunt ontvangen en dit vervolgens naar het tv-scherm kunt verzenden. Gebruik deze apparaten bij het aansluiten en bij het opzetten van schotelantennes. Dankzij de doorlus ingang op de ontvanger is het mogelijk om een ander apparaat aan te sluiten.

Twee ontvangers aansluiten
Twee ontvangers aansluiten

instructies:

Stap 1

Om twee ontvangers in serie aan te sluiten, moet je een ervan rechtstreeks op de satellietschotel aansluiten, de tweede op de eerste, op de doorlusingang. De hoofdrol bij dit type verbinding wordt gespeeld door de eerste ontvanger. Hieruit worden zowel kracht als controle uitgevoerd.

Stap 2

In dit geval ontvangt de tweede ontvanger alleen het signaal. Als u apparaten in serie aansluit, stelt u de slave-ontvanger (de tweede, degene die alleen het signaal ontvangt) zo in dat de optie genaamd "Power" ervoor is uitgeschakeld. Als deze stappen niet worden ondernomen, kunnen er problemen ontstaan bij het bekijken van de uitzendingen die via de satelliet worden uitgezonden.

Stap 3

Het is raadzaam om het seriële type aansluiting van ontvangers te gebruiken wanneer de gebruiker bepaalde rollen aan elk van de apparaten wil toewijzen. Stel dat u wilt dat de eerste ontvanger alleen betaalde kanalen accepteert en de tweede alleen gratis kanalen. In dit geval is een seriële verbinding wat je nodig hebt. Bovendien kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw nieuwe ontvanger controleren.

Stap 4

Als je een schotelantenne hebt, kun je apart een speciale converter aanschaffen met meerdere uitgangen. Bij gebruik zijn de ontvangers niet van elkaar afhankelijk. Er zijn modellen om het gebruik van meerdere apparaten te elimineren. Wat de verhouding tussen prijs en kwaliteit betreft, doen ze in veel opzichten niet onder voor onafhankelijke apparaten die afzonderlijk worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: