Wie Zijn De Theepot, Gebruiker, Lamer

Wie Zijn De Theepot, Gebruiker, Lamer
Wie Zijn De Theepot, Gebruiker, Lamer

Video: Wie Zijn De Theepot, Gebruiker, Lamer

Video: Wie Zijn De Theepot, Gebruiker, Lamer
Video: Live workshop ‘tea-rific’ 2024, Mei
Anonim

Bijna elke dag heeft een mens te maken met nieuwe technische innovaties, en daarmee is ook specifiek computerjargon in het leven verweven. Als u zich tot een programmeur wendt voor hulp, hoeft u natuurlijk geen zeer gespecialiseerde termen te kennen - maar begrijp in ieder geval waarom hij u met ergernis belde met een onbegrijpelijk woord "lamer" dat u nog steeds wilt.

Wie zijn de theepot, gebruiker, lamer
Wie zijn de theepot, gebruiker, lamer

Het meest beledigende is om een onzorgvuldige "theepot" op je adres te ontvangen. Dit betekent dat je absoluut niets begrijpt van moderne technologieën, en het meest serieuze apparaat dat je mag benaderen is een fornuis of diezelfde waterkoker. Erger nog, een persoon met zo'n kenmerk "weet niet hoe" een computer moet gebruiken, maar bederft deze ook onvrijwillig door het feit dat hij dichterbij komt. En als je al zo'n "titel" hebt gekregen, is het waarschijnlijk beter om je vaardigheden in het communiceren met een computer serieus te verbeteren.

Het belangrijkste is om na een paar lessen niet in de staat van "lamer" te vervallen. Dit gebeurt als u plotseling het bedrieglijke gevoel krijgt dat u begrijpt hoe uw pc werkt. Onthoud dat het kunnen openen van een internetbrowser helemaal geen voldoende indicatie is dat u trots kunt spreken over uw pc-vaardigheden. De destructieve gevolgen van het werk van de lamer reiken veel verder dan dat van theepotten: de reden hiervoor is arrogantie, die hen in staat stelt om alles wat bij de hand komt te "porren".

Maar als je genoeg geduld en gezond verstand hebt om arrogantie te vermijden, dan ga je soepel naar de trotse ruimte van de "gebruiker". U kunt worden gefeliciteerd: u gebruikt vol vertrouwen alle functies van uw computer, u weet hoe u het Configuratiescherm moet gebruiken en bovendien kunt u elk programma dat u nodig hebt beheersen - door methodisch de Help-sectie te bestuderen of door het pad van vallen en opstaan te volgen. Uw belangrijkste verdienste is juist dat u zich niet schaamt voor uw eigen onwetendheid. Daarom doen zich nog steeds problemen met het gebruik van een pc voor, maar niet zo ernstig als voorheen - tenslotte, voordat u ergens hulp gaat zoeken, probeert u zorgvuldig het probleem op te lossen.

Eerlijkheidshalve moet worden opgemerkt dat in een dergelijke classificatie het hoogste niveau wordt ingenomen door een "hacker" die gemakkelijk de moeilijkste fouten voor u kan herstellen en uw pc kan repareren vanuit een van zijn omstandigheden.

Aanbevolen: