Een Schijf Branden In Het Alcohol 120%-programma

Inhoudsopgave:

Een Schijf Branden In Het Alcohol 120%-programma
Een Schijf Branden In Het Alcohol 120%-programma

Video: Een Schijf Branden In Het Alcohol 120%-programma

Video: Een Schijf Branden In Het Alcohol 120%-programma
Video: Как установить образ диска iso или mds Alcohol 120% 2024, Mei
Anonim

Als u vaak schijven met muziek en films herschrijft, moet u hiervoor een speciaal ontworpen toepassing gebruiken - het Alcohol 120%-programma, dat een van de beste opties is voor het kopiëren van één-op-één-schijven en ze op een lege "lege" ".

Een schijf branden in het Alcohol 120%-programma
Een schijf branden in het Alcohol 120%-programma

Noodzakelijk

  • - Alcohol 120% programma;
  • - een lege schijf bedoeld voor opname.

instructies:

Stap 1

Het Alcohol 120%-programma is een goede oplossing voor het kopiëren, dupliceren van verschillende schijven, waaronder CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, en voor het verder herschrijven naar een lege schijf. Wees daarom niet lui, installeer deze applicatie op uw computer en gebruik deze indien nodig. Als u uw computer niet wilt belasten met extra programmabestanden, kunt u de draagbare versie van Alcohol 120% gebruiken, waarvoor geen installatie en registratie vereist is.

Stap 2

Start het programma door te dubbelklikken met de linkermuisknop op de snelkoppeling op het bureaublad (deze verschijnt meestal na installatie van het programma), of door het opstartbestand Alcohol_120_Portable.exe te openen in de map met de draagbare versie. Ongeacht welke versie van het programma u in uw werk gebruikt, de kwaliteit van de opname zal er niet onder lijden.

Stap 3

Plaats de schijf in uw dvd-station. Zoek vervolgens aan de linkerkant van het werkvenster van de toepassing Alcohol 120% het item "Image Creation". Controleer indien nodig in het volgende venster een van de schijfkopieeritems: leesfouten overslaan, foutieve blokken snel overslaan (niet voor elke schijf), verbeterde sectorscanning, subkanaalgegevens van de huidige schijf lezen, gegevenspositionering meten. Kies je leessnelheid. Als u echter niet alle nuances van het programma begrijpt, kunt u het beste standaard alles ongewijzigd laten. Klik op de knop "Volgende", waarna u wordt doorgestuurd naar de volgende pagina.

Stap 4

Geef hier, in de betreffende secties, het formaat van de afbeelding, de naam van de afbeelding en de locatie op. Voor het gemak laat het programma zien hoeveel vrije ruimte er op elke schijf van de computer is, zodat je beter kunt navigeren. Druk op de knop "Start" en wacht op het einde van het kopieerproces. Nadat het klaar is, wordt het dvd-station automatisch geopend. Verwijder de gekopieerde schijf, klik op "Voltooien" en ga naar het hoofdvenster van het programma.

Stap 5

Plaats een lege schijf in uw computer. Gebruik de muis om de afbeelding te selecteren die u op de schijf gaat branden. Zoek en open in het linkerdeel van het werkvenster Alcohol 120% het item "Dvd / cd branden vanaf afbeelding", waarna het volgende venster automatisch wordt gestart. Vink het vakje "Afbeeldingsbestand verwijderen na branden" aan of schakel het uit als u van plan bent de afbeelding op de harde schijf van uw computer te laten staan en klik op de knop "Volgende". Wacht tot de schijf is gebrand. Sluit vervolgens het venster met de knop "Voltooien" en verlaat het programma.

Stap 6

Als de afbeelding die u nodig hebt niet wordt weergegeven in het hoofdvenster van het programma Alcohol 120%, gebruikt u de functie "Afbeeldingen zoeken". Geef het bestandsformaat op en voer een zoekopdracht uit. Wanneer het vereiste bestand is gevonden, voegt u het toe aan het programma en brandt u de afbeelding op schijf.

Aanbevolen: