Een Dvd-rip Maken

Inhoudsopgave:

Een Dvd-rip Maken
Een Dvd-rip Maken

Video: Een Dvd-rip Maken

Video: Een Dvd-rip Maken
Video: DVD ripping with Handbrake V1.3.1 (2020) 2024, April
Anonim

DVD RIP is een filmformaat dat heel vaak op internet te vinden is op verschillende bestandswisselaars en torrent-trackers. Het is een gecomprimeerde dvd met een klein kwaliteitsverlies (afhankelijk van de mate van verwerking), maar met een veel kleiner volume. Films van dit formaat zijn heel gebruikelijk op internet, vooral vanwege hun formaat. Ze uploaden naar internet en dus downloaden gaat veel sneller in vergelijking met de originele dvd-film. U kunt zelf een dvd-rip maken.

Een dvd-rip maken
Een dvd-rip maken

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - FairUse-wizard 2.

instructies:

Stap 1

Om te werken heeft u FairUse Wizard 2 nodig. U kunt deze vinden en downloaden op internet. Installeer het programma en voer het uit. Vink na de lancering in het eerste venster het item "Project maken" aan en voer de naam van het toekomstige project in. De naam van het project mag alleen in Latijnse tekens worden geschreven of cijfers worden gebruikt. Klik vervolgens op de bladerknop en selecteer een map om in het project te werken. Daar worden de gegevens opgeslagen. Ga verder. Er verschijnt een venster. Selecteer in dit venster uw station, als de dvd-schijf zich daar bevindt, of de map waarin de dvd-afbeelding is opgeslagen.

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt de gewenste cachingketen. Met behulp van het programma kunt u hier meer over te weten komen. Nadat je een caching-keten hebt gekozen, ga je gang en wacht je tot het proces is voltooid. Zoek in het volgende venster dat verschijnt naar de knop "Auto", die zich aan de rechterkant bevindt, en klik erop. Hiermee worden de zwarte strepen verwijderd. Als je wilt, kun je in dit venster ondertitels verwijderen. Ga dan verder.

Stap 3

Klik in het huidige venster op de knop "Definiëren". Het bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het venster. Daarna ga je weer verder. In het volgende venster moet u de codec, resolutie en videobestandsgrootte selecteren. Ook in de rechterbovenhoek bevindt zich de balk "Coderingssnelheid". Door de schuifregelaar te verplaatsen, kunt u een hogere conversiesnelheid of kwaliteit kiezen. Het wordt aanbevolen om de schuifregelaar naar "Kwaliteit" naar de maximale waarde te verplaatsen, hoewel het conversieproces in dit geval veel langer zal duren.

Stap 4

Als u van plan bent deze video op tv te bekijken, vinkt u naast de parameter "Resolutie" het vakje "Tv-modus gebruiken" aan. Ga verder nadat u de vereiste parameters hebt gekozen. Het videoconversieproces begint, waarvan de duur grotendeels afhangt van de snelheid van uw pc.

Aanbevolen: