Hoe Maak Je Een Kwaliteit Rip

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kwaliteit Rip
Hoe Maak Je Een Kwaliteit Rip
Anonim

Zeker, veel filmliefhebbers geven er de voorkeur aan om versies van bijvoorbeeld Sovjet-videofilms in goede kwaliteit op sommige media op te slaan. Hier worden ze geconfronteerd met het probleem van een gebrek aan vrije ruimte, omdat video's van goede kwaliteit vaak veel ruimte in beslag nemen. Om dit probleem op te lossen, kunt u elk programma gebruiken dat bestanden codeert in een video van een ander formaat, kleiner formaat en met minimale kwaliteitsverlies.

Hoe maak je een kwaliteits rip
Hoe maak je een kwaliteits rip

Noodzakelijk

  • - een computer met een dvd-lezer;
  • - een programma voor het coderen van videobestanden, bijvoorbeeld FairUse Wizard 2.

instructies:

Stap 1

Download FairUse Wizard 2 van de officiële website van de fabrikant. Installeer het op uw computer volgens de instructies van de installatiewizard.

Stap 2

Start het programma, selecteer de menutaal waarmee u gemakkelijker kunt werken. Selecteer in hetzelfde venster ook de codec die in de toekomst wordt gebruikt - DivX of XviD, volg hier uw eigen voorkeuren. Schrijf de naam van het project in Latijnse letters en klik op "Volgende". Houd hier rekening met het volgende kenmerk van het programma: het pad naar het project is ook in het Latijn geschreven zonder letters van het Russische alfabet te gebruiken.

Stap 3

Schrijf in het nieuwe venster de uiteindelijke naam van het bestand. Selecteer met behulp van het juiste menu de map om deze op te slaan. Klik volgende.

Stap 4

Selecteer in het venster dat verschijnt het station met de schijf met het videobestand dat u nodig hebt. Druk daarna nogmaals op de knop Volgende en wacht tot het einde van het proces van het indexeren van de programmaketen.

Stap 5

Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Auto", die zich aan de linkerkant bevindt. Daarna moet het programma de strepen bijsnijden. Klik op "Volgende" en in het menu dat weer verschijnt, klik op "Auto" zodat het programma het project controleert op fouten en een aanbeveling doet.

Stap 6

Stel in het laatste venster dat in het programma verschijnt de gewenste parameters van de uiteindelijke video in. Kies de grootste framegrootte, AC3-geluid en een totale bestandsgrootte van minimaal 1,5 GB. Stel de uiteindelijke bestandsgrootte in op minimaal 2100 MB als de film meer dan twee uur duurt. Als je een serie ript met afleveringen van ongeveer 45 minuten, stel dan 350-400 MB in - de grootte van het videobestand en het geluid in MP3-formaat.

Stap 7

Nadat u de parameters hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Volgende" en wacht u terwijl het programma alle noodzakelijke bewerkingen uitvoert om een rip van hoge kwaliteit te maken. Deze procedure kan lang duren, afhankelijk van uw hardwareconfiguratie.

Aanbevolen: