Hoe Uit Te Zenden?

Inhoudsopgave:

Hoe Uit Te Zenden?
Hoe Uit Te Zenden?

Video: Hoe Uit Te Zenden?

Video: Hoe Uit Te Zenden?
Video: Hoe gaan wij te werk? - The Presentation Factory 2024, Mei
Anonim

Webcasting kan een erg handige manier zijn om iets te delen met andere internetgebruikers over de hele wereld - tegenwoordig wordt internetuitzending, zowel in video- als in audioformaat, steeds populairder. U kunt uw eigen uitzending organiseren door gegevens in zowel video- als audioformaten naar het netwerk te verzenden met behulp van een tv-tuner, een videokaart met een video-ingang, een FM-tuner, evenals films en muziek die als bron op uw computer zijn opgeslagen.

Hoe uit te zenden?
Hoe uit te zenden?

instructies:

Stap 1

Download en installeer een eenvoudig Windows Media Encoder-programma om uw uitzending te maken. Start het programma en maak een nieuwe sessie aan. Selecteer in het nieuwe sessievenster de sectie Een livegebeurtenis uitzenden. Klik OK. De wizard voor het maken van een nieuwe sessie wordt geopend - in het venster dat verschijnt, selecteert u de video- en audio-opnameapparaten die voor uitzendingen zullen worden gebruikt.

Stap 2

Als je alleen video gaat streamen, schakel dan audiobronnen uit. Als je audio gaat streamen, schakel dan videobronnen uit. Geef indien nodig aanvullende instellingen op voor de vastlegbron door op de knop Configureren te klikken. Nadat u uw video- en audiobronnen hebt geconfigureerd, klikt u op Volgende.

Stap 3

Er wordt een venster geopend waarin u de regel Pull from the encoder moet controleren. Selecteer in het volgende venster een poort voor uitzending - klik op de knop Find Free Port zodat het programma een vrije poort vindt waartoe de spelers toegang hebben. Herschrijf of onthoud de URL voor LAN-verbindingen.

Stap 4

Stel in het venster Coderingsopties de coderingsinstellingen in, bijvoorbeeld dvd-kwaliteit. In de volgende stap moet u de bandbreedte van uw lokale netwerk testen. Stel de framesnelheid in op 25 Hz en klik op "Gereed". Klik nu op de knop Codering starten.

Stap 5

Bekijk de verbindingsstatus - u ziet het aantal clients dat met u is verbonden, de mate van CPU-gebruik (deze mag niet hoger zijn dan 90%) en met behulp van Display kunt u de videoframes die u naar het netwerk verzendt, beheren.

Stap 6

Start Windows Media Player of Winamp en voer in het gedeelte Open URL het adres in dat u hierboven hebt onthouden.

Aanbevolen: