Hoe Live Uit Te Zenden

Inhoudsopgave:

Hoe Live Uit Te Zenden
Hoe Live Uit Te Zenden

Video: Hoe Live Uit Te Zenden

Video: Hoe Live Uit Te Zenden
Video: La Palma volcano: Drone footage shows "miracle house" spared by lava 2024, April
Anonim

Met behulp van internet kunt u elke gebeurtenis in uw leven delen. Zelfs degene die op dit moment gebeurt. De meest "visuele" manier om het nieuws met vrienden te delen, is door het evenement in de lucht uit te zenden. Deze mogelijkheid wordt geboden door sommige sociale netwerken en videohosting.

Hoe live uit te zenden
Hoe live uit te zenden

instructies:

Stap 1

Het creëren van een live video-uitzending wordt aangeboden aan alle gebruikers van het sociale netwerk My World in Mail.ru. Om lid te worden van dit sociale netwerk, registreert u eenvoudig een mailbox op de nationale postdienst Mail.ru. In dit geval zal de registratieprocedure enigszins afwijken van de standaardprocedure en moet u tijdens het proces wat meer persoonlijke gegevens verstrekken en uw avatar uploaden. Om een uitzending te maken, ga naar de hoofdpagina van het My World-project (at https://my.mail.ru/) en klik op de link "Video" aan de linkerkant van de pagina. Klik op de webpagina die wordt geopend op de knop Video-uitzending maken. Daarna wordt de uitzendpagina geopend, met in het midden een videovenster. Klik na het testen van uw apparatuur op de knop "Start Streaming". Nu wordt de video van uw webcam live uitgezonden. Om de uitzending met je vrienden te delen, stuur je ze de link, die zich onder de video bevindt (de link naar de uitzending heeft het formulie

Stap 2

U kunt ook een live-uitzending maken met behulp van de Russische videohosting Smotri.com. Om uitzendingen te maken, moet u zich registreren op de projectwebsite. Nadat u zich heeft geregistreerd en ingelogd onder uw gebruikersnaam, verschijnt de link "Uitzending maken" op de startpagina van de hosting. Klik erop. Selecteer vervolgens de uitzendopties: permanent kanaal of tijdelijke uitzending. De tijdelijke uitzendgegevens worden onmiddellijk na het einde verwijderd en u kunt altijd terugkeren naar het permanente kanaal.

Stap 3

Je kunt ook een live-uitzending maken op de Russische videohosting Rutube.ru. In dit geval zijn de voorwaarden voor het maken ervan vergelijkbaar met die in de vorige stap zijn beschreven. Elke uitzending die op Rutube wordt uitgevoerd, kan worden opgeslagen als een onafhankelijke video.

Aanbevolen: