Hoe Teken Je Een Letter

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Letter
Hoe Teken Je Een Letter

Video: Hoe Teken Je Een Letter

Video: Hoe Teken Je Een Letter
Video: Graffiti letters 2024, Mei
Anonim

De gemakkelijkste manier om een diploma te halen voor het belonen van de winnaars van een wedstrijd is bij de dichtstbijzijnde kiosk. Maar met de hand gemaakt, zal het er veel interessanter uitzien. Om dit te doen, hoeft u heel weinig moeite te doen.

Hoe teken je een letter
Hoe teken je een letter

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Printer;
  • - A4-papier.

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Microsoft Office-suite met programma's op uw computer. U kunt ook de gratis tegenhanger gebruiken - Open Office. Ga naar Start - Programma's - Microsoft Office en start de Microsoft Word-component door een leeg document aan te maken en A4-papierformaat op te geven in de pagina-instellingen.

Stap 2

Selecteer het menu-item "Thema". Bepaal het hoofdonderwerp van het document. Het zomerthema ziet er bijvoorbeeld uit als een felgele achtergrond die overgaat in een doffe tint. U kunt ook uw eigen uiterlijk creëren door het deelvenster Tekenen te openen en de juiste hulpmiddelen te gebruiken.

Stap 3

Maak basiskoppen in uw document. Om dit te doen, selecteert u eerst het lettertype, de stijl en grootte op de werkbalk. Een speciaal artistiek lettertype WordArt is geschikt voor het maken van een certificaat.

Stap 4

Centreer uw document in een groot lettertype. U kunt cursief of vet gebruiken (zie werkbalk). Eerst typt u "Toegekend" (in grote letters) en vervolgens, in een kleiner lettertype, de achternaam, voornaam, patroniem van de persoon die moet worden toegekend. Geef nu de reden op (bijvoorbeeld voor gewetensvol werk). Voeg naar eigen smaak meer beletteringselementen toe. Gebruik de Microsoft Gallery om verschillende afbeeldingen op uw pagina weer te geven.

Stap 5

Plaats het resulterende document in een frame, waarvoor u op de werkbalk "Formaat" - "Frames" selecteert. Verstuur uw document om af te drukken. Open "Bestand" - "Afdrukken" of gebruik de knoppen Ctrl + P.

Aanbevolen: