Hoe Kleed Je Een Priester?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Priester?
Hoe Kleed Je Een Priester?

Video: Hoe Kleed Je Een Priester?

Video: Hoe Kleed Je Een Priester?
Video: Bobby’s EERSTE KEER als stripper LOOPT UIT DE HAND | Een Ervaring Rijker afl. 6 2024, Juli-
Anonim

Monniken, priesters, tovenaars, tovenaars en tovenaars die in bijna elk rollenspel worden aangetroffen, zijn in wezen hetzelfde personage met alleen verschillende namen. Specialisatie, tactiek en de vector van de ontwikkeling van de held gaan van spel naar spel. Dienovereenkomstig blijft het principe van selectie van apparatuur behouden.

Hoe kleed je een priester?
Hoe kleed je een priester?

instructies:

Stap 1

De Priest is een allround ondersteuningsklasse. Zeker over dit personage kunnen we alleen maar zeggen dat hij nooit in de buurt van de vijand komt. Het belangrijkste voor de tovenaar is het vermogen om te toveren, en probeer daarom de hoeveelheid mana te maximaliseren met behulp van kleding. Afhankelijk van het type spreuken waaraan het personage zich houdt (en het heeft geen zin om tussen alle spreuken te balanceren), kan hij een priester-genezer, een magiër van steun of aanstootgevend zijn.

Stap 2

Het belangrijkste voordeel van de genezer is dat zijn uitrusting, dankzij zelfgenezing, de gezondheidsbonussen kan verwaarlozen. Pantser moet echter worden gekozen met een min of meer acceptabel beschermingsniveau om uw eigen veiligheid op zijn minst op een minimaal niveau te houden. De taak van zo'n goochelaar in de strijd is om de omringende krijgers constant te ondersteunen, positieve spreuken uit te spreken en de voorraad gezondheid tijdig aan te vullen. Alle sieraden (magische ringen, kettingen) moeten worden opgepakt om de manavoorraad te vergroten; het wapen moet het niveau van elke spreuk verhogen.

Stap 3

De supportmagiër is gespecialiseerd in "buffs", dwz. spreuken die de schade van andere personages vergroten of weerstand bieden tegen aanvallen, evenals andere handige functies. Het verschil met de genezer is dat het personage niet in behandeling is en dichter bij het centrum van de strijd staat (de genezer blijft in de regel aan de zijkant, het is gebruikelijk om naar hem toe te rennen). Dienovereenkomstig moet u bij het kiezen van een harnas meer aandacht besteden aan bescherming en een bonus aan levens. De meest correcte strategie voor het redden van mana is het gebruik van krachtige contactwapens: je zult hand in hand met monsters vechten om kostbare magie alleen voor het beoogde doel uit te geven.

Stap 4

De aanvallende magiër is analoog aan zware artillerie. Van zijn kant is het het handigst om het slagveld te "bombarderen" met spreuken die het gebied raken. Hij zal iets verder weg zijn van vijanden dan de "support" (support), en daarom is er minder gezondheid en bescherming nodig. Gevechtsspreuken moeten echter zo divers en krachtig mogelijk zijn en daarom proberen om het maximale aantal bonussen voor specifieke vaardigheden te verzamelen. Manna zal natuurlijk ook nooit overbodig zijn.

Aanbevolen: