Hoe Jimm-fout Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe Jimm-fout Op Te Lossen?
Hoe Jimm-fout Op Te Lossen?

Video: Hoe Jimm-fout Op Te Lossen?

Video: Hoe Jimm-fout Op Te Lossen?
Video: Lose Thigh Fat: Exercise To Reduce Thigh Fat At Home 2024, Mei
Anonim

Jimm neemt de eerste plaats in tussen de populaire apps voor mobiele telefoons, en dat is niet verwonderlijk. Met behulp van dit programma kunt u inderdaad communiceren met andere gebruikers die in de verste uithoeken van de wereld wonen, hen foto's en andere bestanden sturen, terwijl u tot 95% van de kosten van gewone berichten bespaart. Het enige dat u nodig hebt, is de applicatie op uw telefoon te installeren, deze te configureren en verbinding te maken met internet. Het is hier dat velen verschillende moeilijkheden hebben. Om fouten te corrigeren, is het erg belangrijk om te weten welke waar voor staat.

Hoe jimm-fout op te lossen?
Hoe jimm-fout op te lossen?

Noodzakelijk

een mobiele telefoon waarop Jimm is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Mislukte verbinding met ICQ-server veroorzaakt vaak "onbekende fout" # 100. Het is onmogelijk om de reden voor de weigering van de verbinding te achterhalen, omdat de server dit niet meldt. Het is eenvoudig om deze fout op te lossen, u hoeft alleen maar de applicatie te sluiten, even te wachten en opnieuw in te loggen. Als dit niet helpt, verander dan de server naar een andere.

Stap 2

Als u wordt geconfronteerd met de fout "meervoudige toegang vanaf één UIN" nr. 110, controleer dan of u ICQ vanaf een ander apparaat gebruikt. Het komt vaak voor dat u na het inloggen op ICQ vanaf een computer, kunt vergeten deze te verlaten en te proberen in te loggen vanaf uw telefoon. Sluit in dit geval het programma volledig af vanaf het ene apparaat, wacht twee minuten en log in vanaf het andere. Als je de applicatie constant vanaf je telefoon bezoekt, maar je krijgt deze foutmelding, dan is dit het eerste teken dat iemand anders inlogt op je account. Probeer te wachten en meld u na een tijdje opnieuw aan, zodra u dat doet - zorg ervoor dat u uw wachtwoord wijzigt.

Stap 3

Als de fout "verkeerd wachtwoord" # 111 is, controleer dan de spelling van uw wachtwoord. Sommige telefoonmodellen ondersteunen bepaalde tekens niet, dus u moet via een laptop inloggen op uw account en het wachtwoord wijzigen en dit vervolgens op de telefoon invoeren. In het geval dat je alles correct hebt ingevoerd, maar de fout blijft verschijnen, ga dan naar de applicatie-instellingen en wijzig deze.

Stap 4

Probeer niet te vaak verbinding te maken, anders krijg je de foutmelding "pogingen uitgeput" # 114. Wacht in dit geval een paar minuten om de blokkering op te heffen en probeer vervolgens opnieuw contact op te nemen met de server.

Stap 5

Als er een fout optreedt, reageert de server niet # 118, probeer het verzonden signaal te versterken. Gebruik een proxyserver en experimenteer met Jimm's netwerkinstellingen. Schakel opnieuw verbinden, beveiligde aanmelding, asynchrone gegevensoverdracht en andere beschikbare instellingen in of uit.

Stap 6

De volgende acties helpen de fout "I / O" # 120 te bestrijden. Controleer of u het GPRS-internet correct hebt geconfigureerd en aangesloten. Bezoek een van de sites om het internet te controleren. Als het onmogelijk is om online te gaan, bel dan uw mobiele operator en leg hem uw probleem uit. Wanneer de internetverbinding is geconfigureerd, controleert u de juiste verbinding van de applicatie zelf. In het geval van een hopeloze situatie, verwijder de geïnstalleerde applicatie, zet de telefoon uit, zet hem weer aan en installeer een nieuwe Jimm.

Aanbevolen: