Een Skype-rekening Betalen

Inhoudsopgave:

Een Skype-rekening Betalen
Een Skype-rekening Betalen

Video: Een Skype-rekening Betalen

Video: Een Skype-rekening Betalen
Video: Een rekening betalen met de Bancontact-app 2024, April
Anonim

Skype is een populaire en handige tool voor spraakcommunicatie. Misschien kan geen van de vergelijkbare systemen concurreren met dit programma. Skype is volledig gratis voor communicatie van computer naar computer, maar u moet wel geld op uw account hebben staan om te kunnen bellen naar telefoons, zowel vaste als mobiele telefoons. Er zijn verschillende manieren om uw rekeningen te betalen, variërend van het kopen van Skype-vouchers tot opwaarderen met creditcard of sms vanaf uw mobiele telefoon.

Een Skype-rekening betalen
Een Skype-rekening betalen

instructies:

Stap 1

Start het programma door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of vanuit het menu Programma's. Log in, dat wil zeggen, voer indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Zelfs als u de automatische aanmeldingsoptie gebruikt, heeft u uw wachtwoord later nodig om accounttransacties te voltooien.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op de Skype-inscriptie in de linkerbovenhoek van het programmavenster. Selecteer het menu-item "Account", dit is de derde van boven naar beneden. Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd uw accountwachtwoord in te voeren.

Stap 3

Open het WM Keeper Classic-programma - dit is de meest winstgevende en eenvoudige manier om geld te storten om computertelefoonrekeningen te betalen, zonder extra kosten en te veel betalen voor sms-berichten. Log indien nodig in.

Stap 4

Start een browser om internetpagina's te bekijken. Voer het adres in van de officiële site van het Skype-systeem - https://www.skype.com. Klik bovenaan de pagina op de link "Aanmelden bij Skype". Er wordt een aanmeldings- en wachtwoordinvoerformulier geopend, voer deze in en klik op de knop "Inloggen".

Stap 5

Klik op de link "Fondsrekening" of "Geld storten op rekening". Er wordt een pagina geopend waar u uw voornaam, achternaam, adres invoert en vergeet niet "Rusland" als land op te geven. Klik op de knop "Volgende". Geef ook op deze pagina het bedrag van de betaling aan. De bewerking wordt uitgevoerd in WMR, een analoog van Russische roebels, maar de waarde wordt aangegeven in dollars of euro's.

Stap 6

Selecteer het juiste type betaling, dat wil zeggen webmoney. Als alternatief kunt u Yandex-geld kiezen, de procedure voor deze betalingssystemen is bijna hetzelfde. Zet een vinkje bij de overeenkomst met de servicevoorwaarden en klik op "Volgende". Er wordt een standaardpagina geopend voor het betalen van een dienst via webmoney. Selecteer "Keeper Classic" tegenover het "Keeper-type", voer de beveiligingscode uit de afbeelding in en klik op de knop "Volgende".

Stap 7

Bevestig de factuurbetaling en sluit het venster met een bericht over de succesvolle afronding van de transactie. Als je portemonnee niet genoeg saldo heeft, wordt de storting geannuleerd en krijg je een bericht hierover te zien. Herlaad uw portemonnee op een voor u geschikte manier en herhaal de stappen.

Stap 8

Ga na het uitvoeren van de betaling naar het Skype-venster met informatie over de status van het account. U zult zien dat deze is aangevuld met de benodigde hoeveelheid.

Aanbevolen: