Hoe Een Nbf-bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nbf-bestand Te Openen
Hoe Een Nbf-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Nbf-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Nbf-bestand Te Openen
Video: How to convert .NBF to .VCF or extract contacts from .NBF file [HD + Narration] 2024, Mei
Anonim

Bestanden met nbf-resolutie zijn reservekopieën van bestanden van mobiele telefoons van Nokia (contacten, berichten, enz.). Het is gemaakt in het geval van een verzekering tegen uitval van een flashstation, storing van de simkaart. En nadat u een back-up op uw computer heeft gemaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want indien nodig kan het bestand worden bekeken en hersteld. Om zo'n bestand te openen, zijn de standaardtools van het besturingssysteem niet voldoende.

Hoe een nbf-bestand te openen
Hoe een nbf-bestand te openen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - NBU Parser-programma.

instructies:

Stap 1

Een zeer goede oplossing voor het openen van back-upbestanden is NBU Parser. Deze applicatie is gemakkelijk te vinden op internet en is volledig gratis. Download het. Als het programma zich in het archief bevindt, pak het dan uit. Het is niet nodig om NBU Parser te installeren, er is maar één bestand. Dubbelklik erop met de linkermuisknop en de applicatie start.

Stap 2

Selecteer in het hoofdmenu van het programma de parameter "Bestand" en klik erop met de linkermuisknop. Geef vervolgens het pad naar het nbf-bestand op. Selecteer het met de linkermuisknop en klik vervolgens op de opdracht "Openen" onder in het venster.

Stap 3

Er zijn zes secties in het hoofdmenu van het programma. Nadat u het pad naar het nbf-bestand hebt opgegeven, kunt u door de sectie-informatie bladeren. Het eerste gedeelte heet "Contacten". Het bevat informatie over contacten (telefoonnummers, namen, e-mailadressen) van de simkaart, evenals het telefoongeheugen. Het tweede gedeelte heet "Kalender" (informatie over afspraken, gemarkeerde data en evenementen). Het derde gedeelte is "Bladwijzers", het vierde gedeelte is "Berichten", dat tekst- en mms-berichten bevat. Het volgende gedeelte bevat de opmerkingen die voor back-up zijn verzonden. De laatste sectie heet Bestanden. Hierin worden alle bestanden opgeslagen, namelijk: muziek, foto's, films, videobestanden, documenten, etc.

Stap 4

Indien nodig kunnen contacten, berichten, notities en agendagegevens in platte tekst worden opgeslagen. Ga hiervoor naar het gedeelte van waaruit u de gegevens moet opslaan. Klik daarna onderaan het programmavenster op de functie "Tekstbestand schrijven". Er verschijnt een venster. Selecteer een map om op te slaan. Voer vervolgens in de regel "Bestandsnaam" de naam van het document in en klik op "Opslaan". De gegevens worden opgeslagen in de map van uw keuze.

Stap 5

Ook in elk van de secties is er een zoekopdracht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifiek contact, ga er dan naar toe. Voer vervolgens in de regel "Zoeken in contacten" de gewenste naam in. U moet op dezelfde manier handelen om bepaalde bestanden in andere delen van het programma te vinden.

Aanbevolen: