Hoe Te Schrijven In Gotisch

Inhoudsopgave:

Hoe Te Schrijven In Gotisch
Hoe Te Schrijven In Gotisch

Video: Hoe Te Schrijven In Gotisch

Video: Hoe Te Schrijven In Gotisch
Video: How to - Mooi Schrijven - Deel 1 2024, April
Anonim

Als u de tekst in een van de niet-standaard lettertypen schrijft, ziet deze er aantrekkelijk uit. En in sommige gevallen kan het gebruik ervan dienen als een manier om tekst te stylen, een voorbeeld hiervan is het gotische lettertype.

Hoe te schrijven in gotisch
Hoe te schrijven in gotisch

instructies:

Stap 1

Eerst moet je het juiste Gothic-lettertype vinden en installeren om mee te werken. Zoek op internet op thematische sites (bijvoorbeeld xfont.ru, ifont.ru, enz.) of met behulp van zoekdiensten (Yandex, Google, Rambler, enz.). Zodra je het gewenste gothic-lettertype hebt gevonden, download je het naar de harde schijf van je computer. Als het zich in een archief bevindt (rar, zip, enz.), pak het dan uit. Daarna moet u het lettertype in het systeem installeren.

Stap 2

Er zijn twee manieren waarop u het vereiste lettertype kunt installeren. Dubbelklik op het gedownloade lettertypebestand. Er wordt een venster geopend waarin de naam en voorbeelden van tekst van verschillende groottes worden weergegeven. Klik op de knop "Installeren" in het bovenste deel van het venster. Wacht tot het proces is voltooid. Na voltooiing wordt het lettertype geïnstalleerd.

Stap 3

De tweede installatieoptie is als volgt. Open de map van het Windows-besturingssysteem op de lokale schijf van het systeem met Verkenner. Zoek en open de map Lettertypen. Kopieer het gotische lettertypebestand dat je hebt gedownload erin. Om dit te doen, sleept u het gewoon met uw muis naar deze map, of klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u "Kopiëren", klikt u met de rechtermuisknop in de map Fonts en selecteert u "Plakken". Wacht tot het bestand is gekopieerd.

Stap 4

Open het programma waarin u de gotische belettering wilt maken. Het kan een teksteditor zijn, bijvoorbeeld Microsoft Word of een grafische editor - Microsoft Paint, Adobe Photoshop, enz.

Stap 5

Selecteer in het item "Lettertype" het geïnstalleerde lettertype. Begin nu met het schrijven van de tekst - het zal worden gedaan in het gotische lettertype. U kunt ook eerst de tekst schrijven, deze vervolgens selecteren en in het "Lettertype" de gewenste selecteren. De ingevoerde tekst wordt weergegeven in de gotische stijl.

Aanbevolen: