Hoe Maak Je Een Zwart Kader In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zwart Kader In Photoshop
Hoe Maak Je Een Zwart Kader In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Zwart Kader In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Zwart Kader In Photoshop
Video: Mist maken (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Misschien is geen van de tutorials over het gebruik van de grafische editor Adobe Photoshop compleet zonder een voorbeeld van het maken van een frame voor een digitale afbeelding. Frames zijn populair en het maken ervan is heel eenvoudig. Onlangs, met de popularisering van de stroom van het creëren van demotivators, zijn zwarte frames in zwang geraakt. Het is inderdaad voldoende om te begrijpen hoe je een zwart kader rond de afbeelding in Photoshop maakt, en je kunt al beginnen met het maken van je eigen demotivators.

Hoe maak je een zwart kader in Photoshop
Hoe maak je een zwart kader in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop digitale afbeeldingseditor

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding in Adobe Photoshop. Selecteer "Bestand" en "Open" in het menu. U kunt ook op de toetscombinatie Ctrl + O drukken. Geef in het dialoogvenster dat verschijnt de locatie van het afbeeldingsbestand op. Selecteer het bestand en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Zet de achtergrondkleur op zwart. Dubbelklik hiervoor op de rechthoek die de achtergrondkleur weergeeft. Deze rechthoek bevindt zich op de werkbalk. Het dialoogvenster "Kleurkiezer (achtergrondkleur)" verschijnt. Voer in de velden "R", "G" en "B" van dit dialoogvenster de waarde 0 in. Klik op de knop "OK".

Stap 3

Formaat van het canvas wijzigen. Selecteer de items "Afbeelding" en "Canvasgrootte …" in het menu of druk op de toetsencombinatie Alt + Ctrl + C. Het dialoogvenster "Canvasgrootte" wordt geopend. De velden "Breedte" en "Hoogte" van dit dialoogvenster worden ingesteld op waarden die de huidige afmetingen van het canvas aangeven. Stel de nieuwe waarden voor de velden "Breedte" en "Hoogte" hoger in dan de vorige. Hoe groter de nieuwe waarden, hoe dikker de rand. Klik in de groep knoppen "Anker" op de knop in het midden. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Canvas-extensiekleur" de optie "Achtergrond". Klik op de knop "OK". De grootte van de verwerkte afbeelding wordt groter. Het gebied rond de afbeelding wordt gevuld met zwart.

Stap 4

Sla de gewijzigde afbeelding op. Selecteer de menu-items "Bestand" en "Opslaan als …", of druk op de toetsencombinatie Shift + Ctrl + S. Specificeer in het dialoogvenster dat verschijnt de nieuwe bestandsnaam, het gewenste formaat en het pad om het op te slaan. Klik op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: