Hoe Bescherming In Magie Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe Bescherming In Magie Te Zetten?
Hoe Bescherming In Magie Te Zetten?

Video: Hoe Bescherming In Magie Te Zetten?

Video: Hoe Bescherming In Magie Te Zetten?
Video: 17 Goocheltrucs die Je Kunt Doen 2024, Mei
Anonim

Magicka (in de gewone mensen "Magic"), uitgebracht in 2011, ontving hoge cijfers van critici en erkenning van spelers. Dit komt grotendeels door het niet-standaard controleschema, waarin het zelfs niet zo eenvoudig is om bescherming te bieden.

Hoe bescherming in magie te zetten?
Hoe bescherming in magie te zetten?

Noodzakelijk

Muis met een wiel

instructies:

Stap 1

Let op de lijst met elementen. Standaard wordt elk item opgeroepen door de toets (Q-W-E-R-A-S-D-F) die overeenkomt met de positie van het item in de lijst. Het beschermingselement wordt afgebeeld in een gele cirkel met een schild erin, genoemd door de toets E. Merk op dat je beschermende spreuken kunt creëren door deze en andere elementen te combineren.

Stap 2

Selecteer "beschermen" en druk op het muiswiel (middelste knop). Je personage is bedekt met een gele omtrek, en nu heeft hij twee strepen van levens. Houd er rekening mee dat als je opnieuw een beschermingsspreuk uitspreekt, je "pantser" zal verdwijnen. Het verdwijnt ook bij het oplopen van schade en net na verloop van tijd. Om de vitaliteit te behouden, moet je regelmatig "behandeling" bellen en ook op jezelf toepassen met de middelste knop.

Stap 3

Bescherming kan ook extern zijn. Om dit te doen, klik je door het juiste element te selecteren niet op jezelf, maar met de rechtermuisknop rond het personage. Dit creëert een klein schild voor 5-7 seconden, dat de aanvallen van tovenaars weerspiegelt en voorkomt dat vijanden je bereiken (merk op dat je het schild kunt omzeilen, maar je kunt er niet twee tegelijk maken). Als je in co-op speelt, zal zo'n beschermend scherm een uitstekende spiegel zijn voor de straalaanvallen van de tweede speler. De speler aan de andere kant kan zonder gewetenswroeging in jouw richting schieten, vijanden vernietigen en je niet verwonden.

Stap 4

Beperk jezelf niet tot het beschermen van alleen jezelf. Er zijn heel veel manieren om magie te 'beschermen', en deze worden voornamelijk bereikt door de elementen te combineren. In de beginfase van het spel is de meest bruikbare vaardigheid de combinatie "E-S" (verdediging + astraal), die verschillende mijnen voor het personage zal creëren. Door weg te rennen van vijanden en constant nieuwe mijnen te maken, kun je hun opmars tot tien seconden vertragen, wat zal worden besteed aan het methodisch schieten op tegenstanders.

Stap 5

Zie andere combinaties van verdedigingen niet over het hoofd: met een steen (het zal een stenen muur veroorzaken, onbegaanbaar en moeilijk door te dringen), met water (het zal regen creëren om vurige vijanden te bestrijden), met vuur (het zal een kleine muur van vuur creëren), enzovoort. Gezien het combinatorische systeem is het onmogelijk om alle opties te beschrijven voor het aanbrengen van bescherming in magie, rekening houdend met het algemene principe: er zal iets voor je verschijnen, min of meer overeenkomend met de elementen en zal fungeren als een bescherming voor jij.

Aanbevolen: