Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Beschermen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Beschermen
Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Beschermen
Video: Hoe kunt u uw Windows computer sneller maken en uw online privacy beschermen? 2024, April
Anonim

Om een hoogwaardige bescherming van gegevens die op een pc zijn opgeslagen te garanderen, wordt aanbevolen om meerdere programma's tegelijk te gebruiken. Vergeet tegelijkertijd de standaardfuncties van besturingssystemen niet.

Hoe u uw computer gratis kunt beschermen
Hoe u uw computer gratis kunt beschermen

Noodzakelijk

  • - antivirusprogramma;
  • - firewall.

instructies:

Stap 1

Begin met het configureren van Windows Firewall. Dit systeem werkt in automatische modus. Als u geen aanvullende firewallregels wilt maken, zorg er dan voor dat deze functie is ingeschakeld.

Stap 2

Open het Configuratiescherm en selecteer het submenu "Systeem en beveiliging". Klik op Windows Firewall. Klik op de link "In- en uitschakelen".

Stap 3

Activeer het werk van deze service door de vakjes naast de benodigde items aan te vinken. Onthoud dat het erg belangrijk is om niet alleen uw internetverbinding, maar ook uw lokale verbinding te beschermen.

Stap 4

Begin met het kiezen van antivirussoftware. Als u van plan bent om gratis hulpprogramma's te gebruiken, laat dan de gedachte aan het installeren van populaire programma's zoals: Dr. Web, NOD en Kaspersky. Besteed aandacht aan de volgende hulpprogramma's: Avast, Avira en AVG.

Stap 5

Zorg ervoor dat u de gratis versie van uw antivirussoftware downloadt. Het is het beste om het programma te downloaden van de ontwikkelaarssite. Dit bespaart u de moeite om de gewijzigde hulpprogramma's te installeren.

Stap 6

Als u niet zeker bent van de betrouwbaarheid van de geïnstalleerde antivirus, gebruik dan een extra firewallprogramma. Kies dit hulpprogramma met behulp van de versies die gratis worden verspreid.

Stap 7

Het is belangrijk om te begrijpen dat er soorten kwaliteitsfirewalls zijn die vrij beschikbaar zijn. Een voorbeeld van zo'n programma is de gratis versie van Agnitum Outpost Firewall.

Stap 8

Installeer antivirussoftware en firewall. Start je computer opnieuw op. Maak verbinding met internet en werk de databases van beide hulpprogramma's bij.

Stap 9

Wees voorzichtig bij het surfen op internet. Onthoud dat geen enkel programma uw computer betrouwbaar kan beschermen als u zelf voortdurend verschillende geïnfecteerde bestanden uitvoert.

Aanbevolen: