Een Beeline-modem Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Beeline-modem Flashen Flash
Een Beeline-modem Flashen Flash

Video: Een Beeline-modem Flashen Flash

Video: Een Beeline-modem Flashen Flash
Video: Как прошить модем для ВСЕХ операторов БЕСПЛАТНО. Мегафон, МТС, Билайн. 2024, April
Anonim

Als je een apparaat hebt gekocht, bijvoorbeeld een wasmachine, mag je verwachten dat het met alle poeders kan werken, niet alleen Ariel-poeder. Dienovereenkomstig is de gebruiker bij de aankoop van een modem van de mobiele operator "Beeline" heel begrijpelijk verontwaardigd over waarom de modem, als apparaat, niet werkt met simkaarten. Dit misverstand zal helpen om de firmware van de modem te repareren.

Een Beeline-modem flashen flash
Een Beeline-modem flashen flash

Noodzakelijk

  • - computer;
  • -programma MF626_M02_Upgrade-tool;
  • -modem.

instructies:

Stap 1

Zoek via de zoekmachine naar de link om de MF626_M02_Upgrade Tool te downloaden. Sla het programma op uw harde schijf op. Pak het archief uit en voer de applicatie uit. Dit hulpprogramma wordt gestart met behulp van de setup. Het is ook vermeldenswaard dat deze software niet op een computer hoeft te worden geïnstalleerd.

Stap 2

Verwijder de simkaart uit de modem en sluit deze aan op uw computer. Het besturingssysteem zal u vragen om stuurprogramma's te installeren - weigeren. Voer het programma uit om de modem te flashen. Klik op de knop waarmee het firmwareproces wordt gestart. Schakel uw computer niet uit en belet niet dat het programma zijn werk voltooit, anders is het resultaat onvoorspelbaar. Ga akkoord met de berichten die het programma op het scherm toont terwijl het wordt uitgevoerd.

Stap 3

Nadat de firmware is voltooid, koppelt u de modem los van de computer, plaatst u de simkaart en sluit u de modem opnieuw aan. Installeer het internetverbindingsprogramma vanuit de map in het gedownloade archief, ZTEMODEM. Voer het programma uit en voer de instellingen in om verbinding te maken met internet van een andere operator. U kunt de relevante informatie vinden door het servicecentrum te bellen of op de officiële website te kijken. Houd er ook rekening mee dat de instellingen in elke regio enigszins verschillen.

Stap 4

Nu kunt u de modem aansluiten op het netwerk van een andere operator en internetten. Als u internet "Beeline" wilt gebruiken, start u gewoon het verbindingsprogramma van deze mobiele operator. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het reflashen van de modem niet zo moeilijk is. Houd er echter rekening mee dat de officiële fabrikant niet garandeert dat u volledig met andere simkaarten werkt, omdat u de basisprincipes van het werken met dit apparaat schendt, dus denk na over de mogelijke gevolgen voordat u gaat flitsen.

Aanbevolen: