Privétoegang Bekijken

Inhoudsopgave:

Privétoegang Bekijken
Privétoegang Bekijken

Video: Privétoegang Bekijken

Video: Privétoegang Bekijken
Video: View Private Instagram - How To View Private Account On Insta Without Following? No Survey 2024, April
Anonim

Persoonlijke informatie op de VKontakte-website, waartoe de toegang is afgesloten, is niet zichtbaar voor onbevoegde gebruikers. Je moet een vriend zijn om foto's en video's uit beperkte gebieden te kunnen bekijken. Er is echter een kleine truc waarmee je deze verdediging kunt omzeilen.

Privétoegang bekijken
Privétoegang bekijken

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Open uw favoriete browser en laad de vkontakte.ru-pagina. Log in met uw gegevens door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op verzoek van de site of door gebruik te maken van de wachtwoordbeheerder. Zoek en open de pagina van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Je kunt hem vinden door te zoeken of een directe link naar zijn profiel op de site in te voeren. Zoek de account-ID op op de site van die persoon. Kijk in de adresbalk van uw browser naar het adres van de pagina waarop u zich bevindt. Na het "gelijk"-teken wordt een getal aangegeven - dit is precies wat u nodig heeft.

Stap 2

Ga direct naar het gedeelte met foto's van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Typ hiervoor in de adresbalk https://vkontakte.ru/photos.php?act=user&id= [identificatienummer]. Druk op enter en wacht tot de pagina is geladen. Voor een snelle verbinding moet je een normale internetsnelheid hebben. Bij een lage verbindingssnelheid kunnen er verschillende fouten op de site optreden.

Stap 3

Alle privé-fotoalbums en -video's kunnen op dezelfde manier worden bekeken. Bekijk een voorbeeld van een link op uw pagina en voer deze in met een ander nummer aan het einde, net na het gelijkteken. Vergeet niet dat op dezelfde manier iemand anders uw privégegevens in uw beperkte gebieden kan bekijken. Zou je dit leuk vinden? Je mag iemands recht op vertrouwelijkheid niet schenden.

Stap 4

Bovendien, als u de verborgen modus niet hebt gebruikt, door de pagina van de persoon waarin u bent geïnteresseerd in te voeren, zal hij zich bewust worden van uw bezoek. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet zo moeilijk is om privétoegang te bekijken als er bekende methoden zijn. Probeer dergelijke methoden niet te gebruiken, want dit is een schending van de rechten van de eigenaar van de site, evenals van de eigenaar van het profiel op de site.

Aanbevolen: