Hoe IOS Op IPad Bij Te Werken

Hoe IOS Op IPad Bij Te Werken
Hoe IOS Op IPad Bij Te Werken

Video: Hoe IOS Op IPad Bij Te Werken

Video: Hoe IOS Op IPad Bij Te Werken
Video: iOS: Updating the software of your iPad, iPhone or iPod Touch 2024, April
Anonim

Met de release van nieuwe versies van het iOS-besturingssysteem voor de iPad, hebben veel gebruikers een vraag over hoe ze hun software met maximale beveiliging kunnen updaten. Omdat nieuwe software niet altijd gebruiksvriendelijk is, is het belangrijk om deze terug te kunnen draaien.

ipad
ipad

Voordat u een nieuwe versie van iOS installeert, moet u een back-up maken van uw bestaande besturingssysteem naar iTunes. Als de tablet gejailbreakt is, moet u zich zorgen maken over het opslaan van de SHSH-blobs-certificaten. In dit geval is het mogelijk om zonder verlies terug te keren naar het oude besturingssysteem. Omdat nieuwe jailbreaks met enige vertraging uitkomen, is de kans groot dat de tablet al die tijd gewoon dood blijft liggen.

Vergeet niet uw tablet op te laden voordat u de update uitvoert.

Omdat het installeren van een nieuw besturingssysteem lang kan duren. Dit kan ertoe leiden dat de tablet leeg is en het hele proces vanaf het begin moet worden herhaald.

ITunes moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie, anders kan het installatieproces worden onderbroken vanwege een fout.

Als uw tablet officieel is geregistreerd in iTunes, wordt de gebruiker automatisch gevraagd om deze te installeren wanneer er een nieuwe versie van het besturingssysteem verschijnt. Dit kan via wifi, zonder de tablet aan te sluiten op een computer. Om handmatig bij te werken, moet u de menu-items doorlopen: "Instellingen" -> "Algemeen" -> "Software-update". Vervolgens moet u op de knop met het updatevoorstel klikken.

Daarna wordt het proces van het updaten van het besturingssysteem gestart en na een tijdje kun je alle voor- en nadelen van het nieuwe iOS evalueren.

Aanbevolen: