Hoe Ruimtewachters Te Lanceren

Inhoudsopgave:

Hoe Ruimtewachters Te Lanceren
Hoe Ruimtewachters Te Lanceren

Video: Hoe Ruimtewachters Te Lanceren

Video: Hoe Ruimtewachters Te Lanceren
Video: les 25: Circuit Switch Board 2024, Mei
Anonim

Space Rangers is een populair computerspel in het strategiegenre. Het is niet ongebruikelijk dat spelers problemen hebben met het starten of installeren van dit spel.

Hoe ruimtewachters te lanceren
Hoe ruimtewachters te lanceren

instructies:

Stap 1

In de regel zijn er verschillende methoden om een computerspel op een computer te spelen. Alle bestanden van de schijf of van de afbeelding die op internet is geüpload, moeten op de computer worden geïnstalleerd. Als je dat nog niet hebt gedaan, installeer dan het spel. Voer hiervoor het exe-bestand uit vanaf de installatieschijf. Probeer apart te installeren van de programma's die zich in het computersysteem bevinden. Als er niet genoeg geheugen op uw harde schijf is, verwijder dan onnodige bestanden.

Stap 2

Zodra het spel is geïnstalleerd, verschijnt er een snelkoppeling op het bureaublad van de computer. Elk geïnstalleerd onderdeel kan worden gestart via het menu Start. Klik erop. Selecteer vervolgens "Alle programma's". U ziet een lijst met alle hulpprogramma's en games die op uw pc zijn geïnstalleerd. Zoek Space Rangers.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het spel in het menu Alle programma's om het te starten. U kunt de bewerking op een andere manier uitvoeren. Zoek hiervoor de snelkoppeling die bij het spel hoort. Het bevindt zich op het bureaublad van uw computer. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen. Klik vervolgens op de knop "Zoek object". De hoofdmap van het spel verschijnt, die alle bestanden bevat die het volwaardige spelproces op een pc uitvoeren. Zoek het exe-bestand en klik erop. Het spel zal beginnen.

Stap 4

Er is een andere manier om het spel op een pc te spelen. Ga hiervoor naar "Mijn Computer". Zoek de lokale schijf van uw systeem. Dit is meestal sectie "C". Dubbelklik vervolgens op de map Program Files. Selecteer de mapnaam die overeenkomt met het geïnstalleerde spel. Ga naar deze map en voer het exe-bestand uit om het spel te openen.

Aanbevolen: