Hoe Dll Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Dll Te Bewerken
Hoe Dll Te Bewerken

Video: Hoe Dll Te Bewerken

Video: Hoe Dll Te Bewerken
Video: How to Edit Dll files | RECODE (.dll) File Using JustDecompile | Encoding, Decoding 2024, Mei
Anonim

*. Dll-bestanden zijn bijna hetzelfde als programma's (*.exe-bestanden), met het verschil dat ze niet zelfstandig kunnen worden gestart, maar bedoeld zijn om door andere programma's te worden gebruikt. Ze bevatten, net als exe-bestanden, programmacode en bronnen - afbeeldingen, cursors, menu's, tekstreeksen. Eén dll-bestand kan door meerdere programma's tegelijkertijd worden gebruikt.

Hoe dll te bewerken
Hoe dll te bewerken

instructies:

Stap 1

Houd rekening met het volgende voordat u begint met bewerken:

- probeer de programmacode in de dll niet te bewerken, zonder speciale kennis maakt u deze met een kans van 99,9% onbruikbaar en alle programma's die deze dll gebruiken zullen met fouten gaan werken;

- bewerk alleen bronnen - tekstreeksen en afbeeldingen;

- verander de namen en nummers van bronnen niet - programma's vinden de benodigde bron door hen;

- vervang korte tekstregels niet door lange, bedenk hoe zo'n lange inscriptie in een menu of op een knop eruit zal zien;

- als het doel van het bewerken de russificatie van het programma is, houd er dan rekening mee dat zelfs als u alle tekstuitdrukkingen in het Russisch vertaalt, u mogelijk niet de volledige russificatie krijgt, aangezien tekstuitdrukkingen ook in de programmacode kunnen staan.

Stap 2

Voordat u de dll gaat bewerken, moet u er een reservekopie van maken. De kans dat je na het bewerken alles weer terug wilt zetten is erg groot. Bewerk dll niet als u niet zeker weet door welke programma's het wordt gebruikt. Dit geldt met name voor dll's uit de systeemmap van Windows. Met Windows kunt u echter de meeste dll's wijzigen.

Stap 3

Als je na al het bovenstaande nog steeds de wens hebt om dll-bestanden te wijzigen, installeer dan een resource-editorprogramma op je computer. Er zijn veel van dergelijke programma's. Een van de handigste is Restorator.

Stap 4

Het opzetten van en werken in het Restaurateur-programma zelf vereist geen speciale vaardigheden en kennis, en meestal zijn er geen problemen. Slechts één waarschuwing: stel bij het instellen van bestandskoppelingen geen koppeling in met *.exe. Als u dit doet, worden al uw programma's, in plaats van te starten, in het Restorator-programma geladen om bronnen te bewerken.

Aanbevolen: