Hoe Een Banner Te Lijmen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Banner Te Lijmen
Hoe Een Banner Te Lijmen

Video: Hoe Een Banner Te Lijmen

Video: Hoe Een Banner Te Lijmen
Video: instructiefilm pvc lijmen 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop kan voor verschillende grafische taken worden gebruikt, maar helaas kan het niet worden gebruikt om meerdere GIF's achter elkaar te plakken. In tegenstelling tot het kleine maar wendbare Photoscape-hulpprogramma.

Hoe een banner te lijmen
Hoe een banner te lijmen

Noodzakelijk

Photoscape-programma

instructies:

Stap 1

Download, installeer en voer Photoscape versie 3.6 uit. Open het GIF-animatiemenu. Dit kan op twee manieren. Klik eerst op het pictogram van dit menu op de startpagina van het programma. Ten tweede - klik op het bijbehorende tabblad bovenaan het programma (het is de derde van rechts).

Stap 2

Voeg de animatieafbeeldingen toe die u aan het programma wilt plakken. Dit kan ook op meerdere manieren.

Stap 3

De eerste is het gebruik van het paneel met de functionaliteit van Windows Verkenner, dat zich linksboven onder het hoofdmenu bevindt. Selecteer de gewenste map, hierna verschijnen de grafische bestanden die erin zitten. Sleep de gewenste naar het midden van het programma.

Stap 4

De tweede gaat over het gebruik van de knop "Toevoegen", die zich in de rechterbovenhoek van het programma bevindt. Klik erop, selecteer in het vervolgkeuzemenu het bovenste item "Foto toevoegen". Selecteer in het nieuwe venster de gewenste bestanden en klik op "Openen".

Stap 5

Ten derde - druk op Invoegen op uw toetsenbord, selecteer de gewenste bestanden en klik op "Openen".

Stap 6

Let op het paneel bovenaan het programma. Vroeger was het leeg, maar nu zijn er frames van de GIF-animatiefoto's die je hebt toegevoegd erop verschenen. U kunt deze frames verwisselen: selecteer ze eerst (net als in Windows Verkenner kunt u de Ctrl- en Shift-toetsen gebruiken voor groepsselectie), en sleep ze vervolgens met de muis naar de gewenste plaats.

Stap 7

Om de animatie af te spelen, klikt u op de knop "Animatie starten", deze bevindt zich rechtsboven in het scherm en wordt weergegeven in de vorm van de bekende speeldriehoek. Om te stoppen - op "Stop animatie" (Stop vierkant).

Stap 8

Om het resultaat op te slaan, klikt u op de knop "Opslaan" in de rechterbovenhoek van het hulpprogramma (of gebruikt u de sneltoetsen Ctrl + S), selecteert u het pad voor het bestand, geeft u het een naam en klikt u op "Opslaan".

Aanbevolen: