Hoe Een Schermbeschermer Te Lijmen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schermbeschermer Te Lijmen?
Hoe Een Schermbeschermer Te Lijmen?

Video: Hoe Een Schermbeschermer Te Lijmen?

Video: Hoe Een Schermbeschermer Te Lijmen?
Video: Hoe plak je een screenprotector 2024, Mei
Anonim

Als je een smartphone of PDA met touchscreen gebruikt, is het aan te raden om een screenprotector te gebruiken om het scherm te beschermen en lang mee te gaan. Een goed aangebrachte bescherming beschermt het belangrijkste onderdeel van uw gadget tegen stof, krassen en andere mechanische belasting.

Hoe een schermbeschermer te lijmen?
Hoe een schermbeschermer te lijmen?

instructies:

Stap 1

Veeg het scherm van het apparaat grondig schoon zodat er geen stof en vet op zit voordat u de film aanbrengt. U kunt het scherm afvegen met een speciale doek die wordt geleverd met een beschermfolie. Vochtige doekjes voor de monitor, of een gewone doek en een speciale spray zijn ook geschikt om het scherm schoon te maken. Als er geen geschikte materialen beschikbaar zijn, kan een beetje water en een speciaal reinigingsmiddel worden gebruikt om het display schoon te maken. Gebruik nooit alcohol of alcoholhoudende middelen! Na deze procedure moet het scherm helemaal schoon zijn.

Stap 2

Haal de film uit de verpakking en probeer hem op het scherm. Voor het gemak van het passen en vervolgens afsnijden van het onnodige deel, wordt een speciale markering in de vorm van een raster op een van de lagen van de film aangebracht. Pas de gewenste maat van de folie zorgvuldig aan en knip met een schaar het gewenste stuk van de beschermfolie af. Scheid daarna de beschermfolie van de transportfolie. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal "bloemblad", dat is gemaakt voor het gemak van het scheiden van de films en zich aan een van de randen van de film bevindt. Het wordt niet aanbevolen om de films in één keer volledig te scheiden. Nadat u een deel van de verzendfolie heeft verwijderd, brengt u de beschermfolie met een plaklaag op het scherm aan.

Stap 3

Rol de film geleidelijk op en vermijd het verschijnen van luchtbellen, die later ongemak kunnen veroorzaken. Het is het beste om de film te lijmen met een plastic of telefoonkaart, waardoor luchtbellen worden verwijderd, zelfs nadat de hele film is gelijmd.

Aanbevolen: