Hoe Nero-video Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Nero-video Te Knippen
Hoe Nero-video Te Knippen

Video: Hoe Nero-video Te Knippen

Video: Hoe Nero-video Te Knippen
Video: Как создать DVD-Video диск в программе Nero Vision? 2024, Mei
Anonim

Veel mensen denken dat Nero alleen nodig is voor het branden van schijven. Dit is fout. Ahead heeft een aantal functies toegevoegd die Nero tot een veelzijdige tool maken. Een van de bovengenoemde functies is een video-editor.

Hoe Nero-video te knippen
Hoe Nero-video te knippen

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Nero-software op uw pc. nadat de installatie is voltooid, start u opnieuw op. Start vervolgens het Nero Vision-programma om de video te knippen. Er verschijnt een venster voor je. Zoek daarin het item "Maak een film of diavoorstelling".

Stap 2

Stel de gewenste video- en audio-instellingen in en klik vervolgens op de knop OK om de voortzetting van het werk te bevestigen. Er verschijnt een venster met de werkruimte van de editor voor je. Zoek in de rechterbovenhoek de knop "Importeren". Klik er een keer op. Selecteer "Bestand importeren". Er verschijnt een dialoogvenster.

Stap 3

Ga naar de map met het gewenste bestand. Klik er eenmaal op met de linkermuisknop en klik vervolgens op "Openen". Je kunt het anders doen. Zoek het bestand dat je nodig hebt in Verkenner en sleep het naar de werkruimte van het programma.

Stap 4

Verplaats het bestand dat op het tabblad "Video" verschijnt naar de "tijdlijn" om de video in Nero te knippen. De tijdlijn bevindt zich onderaan de werkruimte van het programma. Zoek de werkbalk. Deze bevindt zich aan de rechterkant van het venster.

Stap 5

Zoek een tool genaamd "Cutter". Hij is afgebeeld in de vorm van een schaar. Klik ergens in de video op "Cutter". Hierdoor wordt de video in twee delen gesplitst. Verdeel het videobestand in het vereiste aantal delen en knip vervolgens alle overbodige delen af.

Stap 6

Selecteer "Standaardtool" in de werkbalk. Het zal helpen om onnodige onderdelen te verwijderen. Het wordt afgebeeld als een standaardpijl. Klik met de rechtermuisknop op het deel van de video dat je niet nodig hebt. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer daarin de functie "Verwijderen".

Stap 7

Verwijder alle andere onnodige delen van de video op dezelfde manier. Je kunt niet alleen een video in Nero knippen, maar ook daar mounten. Schuif de resterende stukken naar elkaar toe zodat ze aanmeren. Sla vervolgens het resultaat op. Klik daarna op de knop "Exporteren" en selecteer de optie "Exporteren naar videobestand". Selecteer de gewenste audio- en video-instellingen. Het exporteren zal enige tijd duren.

Aanbevolen: