Hoe .avi . Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe .avi . Te Knippen
Hoe .avi . Te Knippen

Video: Hoe .avi . Te Knippen

Video: Hoe .avi . Te Knippen
Video: Как перекодировать видео в mp4, avi, mov и другие форматы с помощью программы Xvid4PSP 2024, Mei
Anonim

Vaak is het nodig om de grootte van een videobestand aan te passen of een deel ervan uit te knippen. Dit wordt niet alleen geconfronteerd door videomakers, maar ook door gebruikers die ver verwijderd zijn van videobewerking. Bijvoorbeeld wanneer een verjaardagsopname niet op een schijf past, of wanneer u alleen een fragment uit een video nodig heeft. Speciaal voor dergelijke gevallen bestaan er handige eenvoudige hulpprogramma's.

Hoe.avi. te knippen
Hoe.avi. te knippen

instructies:

Stap 1

Open elke gewenste browser en voer een zoekmachine uit. Vraag Movavi Video Suite aan en download een demoversie van het programma, idealiter van de officiële website van de ontwikkelaar. U kunt ook andere hulpprogramma's gebruiken, zoals Virtual Dub Mod of Kate's Video Cutter. Verdere begeleiding zal gericht zijn op het Movavi-product. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface. De principes van het werken met andere programma's van dit type zijn ongeveer hetzelfde.

Stap 2

Wanneer u het installatiepakket van het programma downloadt, start u de installatie, accepteert u de licentieovereenkomst en beantwoordt u de vragen van het installatieprogramma. Het is voldoende om elke keer op "Volgende" te klikken - u zult dit hulpprogramma met succes installeren.

Stap 3

Klik na de installatie op de knop "Nee, bedankt" in de linkerbenedenhoek van het venster, die zal aanbieden om u te registreren op de website van de ontwikkelaar. Als u dit product niet heeft gekocht, kunt u beter weigeren en het venster sluiten. Sluit ook de browser die reclame maakt voor de Movavi-aankoop die wordt geopend nadat de installatie is voltooid.

Stap 4

Hier is het hoofdvenster van het programma. Klik op de knop "Video Splitter" op het eerste tabblad "Video" om de tool te starten voor het splitsen van videobestanden, inclusief *.avi.

Stap 5

Klik in de rechterbovenhoek van het venster op de knop "Bestand" en selecteer de video die u wilt knippen. Selecteer aan de rechterkant de verdelingsmethode: op tijd, op grootte van fragmenten, in een bepaald aantal fragmenten. Standaard is de handmatige besturingsmodus geselecteerd, waarin u het begin en einde van het geknipte fragment moet markeren.

Stap 6

Om het gedeelte van de video dat wordt geknipt te markeren, drukt u op de knop "Start Marker" en vervolgens op "End Marker" - ze zien eruit als kleine driehoekjes onder het videovenster. Vervolgens kunt u de map selecteren waarin het videofragment wordt opgeslagen.

Stap 7

Wanneer u alle opties hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Knippen" om het proces te starten. Klik op de knop "Doorgaan" in het herinneringsvenster dat het programma is betaald en dat u een proefversie gebruikt. Na een paar minuten wordt uw videobestand geknipt zoals u hebt geconfigureerd.

Aanbevolen: