Hoe Een Nummer Te Knippen Met Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Te Knippen Met Nero
Hoe Een Nummer Te Knippen Met Nero

Video: Hoe Een Nummer Te Knippen Met Nero

Video: Hoe Een Nummer Te Knippen Met Nero
Video: Carving Open Vectors - Part 40 - Vectric For Absolute Beginners 2023, December
Anonim

Ahead Nero is allang niet meer een toepassing voor het branden van cd's. Nero is een complex van programma's die zijn ontworpen om verschillende problemen op te lossen. Nero WaveEditor is erg populair geworden onder gebruikers die een nummer willen knippen.

Hoe een nummer te knippen met Nero
Hoe een nummer te knippen met Nero

instructies:

Stap 1

Voer het programma uit. Selecteer "Bestand" - "Openen" of druk op de toetsencombinatie Ctrl + O, of klik op het bijbehorende pictogram op de toepassingswerkbalk. Zoek in het dialoogvenster dat wordt geopend het bestand dat u wilt bijsnijden. Selecteer het met een muisklik en klik op de knop "Openen", of dubbelklik erop.

Stap 2

Het bestand wordt geopend op het bureaublad van het programma. Visueel zal het een audiotrack zijn met twee kanalen (als het geluid stereo is) of met één kanaal (als het geluid mono is). Nu kunt u direct beginnen met het bewerken van het bestand.

Stap 3

Gebruik de muis om het gedeelte van het nummer op de audiotrack te markeren dat u wilt verwijderen. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op het begin van het te verwijderen segment en, zonder de muisknop los te laten, verplaatst u de aanwijzer naar het einde van het segment en laat u de knop los. U kunt ook gewoon met de linkermuisknop op het begin van het segment klikken en met de rechtermuisknop op het einde. Selecteer vervolgens "Bewerken" - "Verwijderen" of druk op de sneltoets Ctrl + Del. Je kunt het ook op een andere manier doen. Selecteer daarentegen het deel van het nummer dat u wilt opslaan, terwijl u alle overbodige verwijdert. Selecteer daarna "Bewerken" - "Bijsnijden".

Stap 4

Als u het geluid van het nummer moet wijzigen, gebruik dan menu-items als "Extra", "Effecten" en "Verbetering". Met hun hulp kunt u een betere geluidskwaliteit bereiken, ruis uit het geluid verwijderen en geluidseffecten toevoegen.

Stap 5

Nu moet u het resultaat van het uitgevoerde werk opslaan. Selecteer "Bestand" - "Opslaan als". Geef een naam aan het toekomstige bestand en kies een van de bestandstypen. Het kan worden beschouwd als de de facto standaard.mp3 of minder populaire (maar niet noodzakelijk slechtere).ogg of.mp4. Klik vervolgens op de knop "Opslaan". Het bestand is succesvol opgeslagen.

Aanbevolen: