Welke Laptop Te Kopen Met Work 3d Max

Inhoudsopgave:

Welke Laptop Te Kopen Met Work 3d Max
Welke Laptop Te Kopen Met Work 3d Max

Video: Welke Laptop Te Kopen Met Work 3d Max

Video: Welke Laptop Te Kopen Met Work 3d Max
Video: Good laptops for 3D Modeling, Animation and Rendering 2024, April
Anonim

3D Max is een 3D grafische applicatie die de meeste computerbronnen gebruikt. Een dergelijke veeleisendheid wordt geassocieerd met de eigenaardigheid van het construeren van driedimensionale afbeeldingen in moderne systemen en de complexiteit van het berekenen van grafische modellen. Voor comfortabel werken in het programma, moet u de meest productieve laptop of computer kiezen.

Welke laptop te kopen met work 3d max
Welke laptop te kopen met work 3d max

Officiële systeemvereisten

3D Max-ontwikkelaar Autodesk heeft de minimale systeemvereisten gepubliceerd om het programma op laptops en computers te laten draaien. Officiële informatie wordt gepresenteerd op de website van het bedrijf.

Om 3D Max 2014 met succes te installeren en uit te voeren, moet u Windows 7 of Windows 8 als uw primaire systeem op uw computer hebben. De processor moet een 64-bits architectuur hebben, terwijl de kracht van de kern de snelheid van renderen en renderen beïnvloedt. 4 GB RAM is de minimale vereiste, maar de ontwikkelaar raadt 8 GB RAM aan voor min of meer comfortabel werken. Voor installatie moet een harde schijf van 4,5 GB beschikbaar zijn. Het is ook raadzaam om de browser die op het systeem is geïnstalleerd bij te werken naar de nieuwste versie.

Laptop selectie

De keuze van een laptop moet worden gemaakt in overeenstemming met drie belangrijke kenmerken die cruciaal zijn voor de lancering van het programma. Allereerst moet je letten op de videokaart en zijn kracht - hoe productiever het grafische systeem, hoe soepeler de constructie van afbeeldingen zal zijn en hoe meer grafische objecten kunnen worden weergegeven. Grafische prestaties beïnvloeden het comfortniveau bij het werken met het programma. Het is wenselijk dat de hoeveelheid grafisch videogeheugen in de laptop minimaal 1 GB is. Om 3D Max te gebruiken, heb je een discrete grafische kaart van Nvidia of Radeon nodig als nieuwere modellen.

Het tweede belangrijke kenmerk voor het draaien van 3D Max is de centrale processor, het aantal cores dat minimaal 4 moet zijn om met renderen te kunnen werken. Het is raadzaam om de nieuwste processors van Intel (Core i7) en AMD (FX-9590 en hoger) te gebruiken. Hoe hoger de kloksnelheid en hoe meer kernen in de steen, hoe beter het bestand is tegen het verwerken van computerbewerkingen en het bouwen van complexe grafische objecten.

Het derde belangrijke kenmerk is de hoeveelheid RAM, waarvan de hoeveelheid het volume van de geladen scène bepaalt. Hoe groter het object, hoe meer gegevens er in het RAM moeten worden opgeslagen. Het is wenselijk dat de hoeveelheid RAM niet minder is dan 8 GB, maar bij het bouwen van complexe objecten kan een laptop met 16 GB nodig zijn.

Prijs

Het is vermeldenswaard dat de kosten van een laptop die in 3D Max kan functioneren, minstens 40.000 roebel zullen zijn. Alleen de duurste modellen kunnen optimale prestaties in het programma leveren. Gebruik je 3D Max voor educatieve of hobbydoeleinden, dan kun je een laptop aanschaffen die voldoet aan de minimumeisen van de fabrikant. In dit geval bedragen de uiteindelijke kosten van het apparaat ongeveer 25.000 roebel.

Aanbevolen: