Hoe XP Al Het Geheugen Te Laten Zien

Inhoudsopgave:

Hoe XP Al Het Geheugen Te Laten Zien
Hoe XP Al Het Geheugen Te Laten Zien

Video: Hoe XP Al Het Geheugen Te Laten Zien

Video: Hoe XP Al Het Geheugen Te Laten Zien
Video: In een naoorlogs vervallen tijdcapsulehuis (Frankrijk) 2024, April
Anonim

Tegenwoordig worden computers met meer RAM steeds populairder. Het nadeel van het gebruik hiervan is het 32-bits besturingssysteem Windows XP, omdat het vanwege interne beperkingen niet meer dan 4 GB RAM kan gebruiken. Maar voor sommige acties is meer nodig. Er zijn verschillende manieren om de hoeveelheid geheugen te vergroten tot het werkelijke niveau in de computer.

Hoe XP al het geheugen te laten zien
Hoe XP al het geheugen te laten zien

Noodzakelijk

Het programma "Ontgrendel RAM meer dan 4 Gb (RAM) in Windows XP"

instructies:

Stap 1

Een van de oplossingen voor dit probleem voor Windows XP is het installeren van een nieuw 64-bits besturingssysteem, wat een andere assembly is. In dit geval zal de nieuw geïnstalleerde software al meer geheugen gebruiken.

Stap 2

U kunt ook een speciale patch gebruiken om het RAM-geheugen te vergroten. Download van internet het programma "Ontgrendel RAM meer dan 4 Gb ([RAM) in Windows XP". Het is gratis en vereist geen extra activering. Installeer vervolgens deze applicatie op uw computer. Om dit te doen, selecteert u het bestand ReadyFor4GB.exe door te dubbelklikken op de snelkoppeling van het hulpprogramma. Houd er rekening mee dat de download namens de beheerder moet worden uitgevoerd, aangezien alleen hij het recht heeft op dergelijke acties binnen het systeem.

Stap 3

Het werkvenster van het programma verschijnt op het scherm. Zorg ervoor dat het geïnstalleerde hulpprogramma overeenkomt met de versie van uw besturingssysteem - informatie over deze patch wordt weergegeven in de rechterhoek van het tabblad. Sluit voordat u het programma start alle toepassingen die niet nodig zijn voor de juiste werking van het besturingssysteem zelf. Sommige antivirusprogramma's kunnen ook voorkomen dat Unlocker het volume verhoogt. Voor een meer correcte werking van het programma, schakelt u tijdelijk de bescherming van uw computer uit.

Stap 4

Start direct met het proces. U ziet een knop "Deblokkeren". Klik erop. Selecteer vervolgens de Y-toets om te bevestigen of de Q-toets om het programma af te sluiten en druk vervolgens op Enter.

Stap 5

Het hulpprogramma begint te werken. Als u klaar bent, start u uw computer opnieuw op. Pas dan worden alle wijzigingen van kracht. U kunt ervoor zorgen dat het programma goed werkt door naar de eigenschappen van het menu "Deze computer" te gaan, waar u in plaats van de vorige hoeveelheid RAM, die niet meer dan 4 GB was, een waarde ziet die deze overschrijdt. De snelheid van het systeem zelf wordt automatisch verhoogd.

Aanbevolen: