Een Programma Registreren

Inhoudsopgave:

Een Programma Registreren
Een Programma Registreren

Video: Een Programma Registreren

Video: Een Programma Registreren
Video: Canvas Workspace Tutorial - Programma installeren en machine registreren 2024, April
Anonim

Een deel van de software is betaald en je moet een kopie van het programma registreren om er volledig in te kunnen werken. Hoe kunnen beginners dit doen?

Een programma registreren
Een programma registreren

Noodzakelijk

Webmoney-systeem aangesloten op een computer

instructies:

Stap 1

In de regel hebben dergelijke programma's een bepaalde periode waarin de gebruiker van een pc met de belangrijkste parameters van het programma kan werken. Als u echt software wilt registreren, moet u een speciale sleutel aanschaffen.

Stap 2

Zoek in het programmamenu een item zoals "Registreer het programma", "Koop een activeringssleutel", "Verleng het programma". U wordt automatisch doorgestuurd naar het officiële adres van deze software. Vergeet niet dat u een internetverbinding moet hebben om de link te volgen. Zodra u op de aankooppagina komt, moet u enkele details over uzelf invoeren.

Stap 3

Voer de gegevens correct in, zodat u alles kunt herstellen als u uw account of wachtwoord verliest. Besteed speciale aandacht aan uw e-mailadres. Zodra u alle velden invult, moet u de sleutel voor het programma betalen. U kunt een van de belangrijkste betaalmethoden kiezen. Zoals de praktijk laat zien, accepteren veel systemen betalingen met Yandex-geld en Webmoney. U moet een portemonnee hebben om deze systemen te gebruiken.

Stap 4

Zodra de betaling is gedaan, ontvang je een bericht per e-mail met daarin de sleutel voor het programma. Kopieer het en voer het in het programmavenster in. Zodra de software is geregistreerd, kunt u volledig profiteren van alle functies. Het is ook vermeldenswaard dat voor sommige software elk jaar moet worden betaald, zoals antivirussoftware. Om uw computer te beschermen tegen virusbedreigingen, moet u gelicentieerde software gebruiken, aangezien illegale versies de handtekeningdatabases niet altijd bijwerken.

Aanbevolen: