Een Afbeelding Invoegen In Het Venster

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Het Venster
Een Afbeelding Invoegen In Het Venster

Video: Een Afbeelding Invoegen In Het Venster

Video: Een Afbeelding Invoegen In Het Venster
Video: Photoshop - afbeelding invoegen 2024, April
Anonim

In het XP-besturingssysteem is het eenvoudig om een afbeelding op het bureaublad te plaatsen. Maar in Windows 7 Starter is dit niet eenvoudig. Om de achtergrond te wijzigen, moet u de gegevens in het register wijzigen.

Een afbeelding invoegen in het venster
Een afbeelding invoegen in het venster

Noodzakelijk

  • - grafische editor Paint;
  • - register-editor;
  • - foto's met jpeg-extensie.

instructies:

Stap 1

Vaak worden gebruikers geconfronteerd met een soortgelijk probleem: u probeert de achtergrondschermbeveiliging op het bureaublad te wijzigen, maar er gebeurt niets. In dit geval is het niet nodig om contact op te nemen met een computerreparatieservicecentrum. Je kunt het zelf doen. Het eerste dat u moet doen, is uitzoeken welk besturingssysteem u hebt geïnstalleerd. Als Windows XP (Professional of Home Edition), dan verandert hoogstwaarschijnlijk de achtergrond van het bureaublad niet omdat het programma het formaat van de afbeelding niet kan herkennen.

Stap 2

U moet de afbeeldingsextensie wijzigen in de standaard en meest populaire - jpeg. Ga hiervoor naar het menu "Start" en vervolgens naar "Alle programma's", "Accessoires". Zoek in de lijst die verschijnt de verfeditor en voer deze uit. Open vervolgens in dit programma de afbeelding die u op het bureaublad wilt plaatsen. Je hoeft het alleen maar op te slaan in het nieuwe formaat. Klik op Bestand, Opslaan als. Wijzig in het dialoogvenster het bestandstype van origineel in jpeg.

Stap 3

Nadat u de extensie hebt gewijzigd, opent u de opgeslagen afbeelding. Klik er met de rechtermuisknop op en klik op Instellen als bureaubladachtergrond.

Stap 4

Als het besturingssysteem Windows 7 Starter op uw computer is geïnstalleerd, moet u dit op een andere manier doen. Klik op het menu Start, Uitvoeren. Voer bij de opdrachtprompt "regedit" in. De register-editor wordt voor u geopend. Zoek vervolgens HKEY_CURRENT_USER tussen de secties en open vervolgens het Configuratiescherm en klik op Bureaublad. Dan zal er een Wallpaper-sectie zijn in de inzendingen. Voer daarin het pad in naar uw foto die op uw computer is opgeslagen. Sluit vervolgens de register-editor.

Aanbevolen: