Hoe De Cartridge Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Cartridge Te Demonteren?
Hoe De Cartridge Te Demonteren?

Video: Hoe De Cartridge Te Demonteren?

Video: Hoe De Cartridge Te Demonteren?
Video: How to Install Ink Cartridges 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig wordt printtechnologie overal gebruikt. Soms hangt veel af van de ononderbroken en stabiele werking ervan. Door uw printer in goede staat te houden, kunt u de productiviteit aanzienlijk verbeteren. Zorg goed voor de functionele staat van elk onderdeel van de printer en probeer bij een storing het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

hoe de cartridge te demonteren?
hoe de cartridge te demonteren?

instructies:

Stap 1

Op dit moment is het belangrijkste probleem waar de meeste gebruikers zich zorgen over maken, het bijvullen van cartridges van verschillende bedrijven en fabrikanten. Hiervoor moeten ze echter worden gedemonteerd. Om de cartridge te demonteren, hebt u het volgende gereedschap nodig: een kruiskopschroevendraaier, draadknippers en een priem. Houd u aan een bepaalde volgorde van handelingen als u al het werk snel en efficiënt wilt uitvoeren. Om de HP-cartridge te demonteren, verwijdert u de veer door de beschermklep van de trommel te schuiven. Onthoud de locatie zorgvuldig, want een verkeerd geïnstalleerde veer kan veel problemen met zich meebrengen, waaronder volledige schade aan de cartridge.

Stap 2

Gebruik vervolgens een schroevendraaier om de twee schroeven los te draaien die de beschermkap van de trommel vasthouden. Verwijder voorzichtig en voorzichtig het deksel. Maak geen plotselinge bewegingen, omdat u de integriteit van de cartridge ernstig kunt beschadigen. Til vervolgens de trommel voorzichtig op en trek hem eruit. Wees uiterst voorzichtig en voorzichtig, want het is dit reserveonderdeel dat de cartridge stabiliseert en er een belangrijk onderdeel van is. Verwijder vervolgens de coroton en de pin die verhinderen dat je de bunker bereikt. De eenvoudigste manier om de laatste actie uit te voeren is met een priem. Zo kom je op de plek waar de inkt wordt bijgevuld. Dit is het belangrijkste doel van het demonteren van de cartridge.

Stap 3

Canon-cartridges en Epson-cartridges hebben een vergelijkbaar demontage-algoritme met enkele nuances in hun ontwerp. Demonteer de cartridge in geen geval alleen voor de interesse, want in dit geval kunt u de integriteit ervan ernstig beschadigen en zal het apparaat defect raken. Als je niet wilt zweten over het demonteren van een cartridge, ga dan naar een computerbedrijf dat services biedt voor onderhoud en het bijvullen van cartridges van verschillende bedrijven en fabrikanten. Ervaren specialisten met moderne apparatuur zullen uw cartridge zo snel mogelijk demonteren en bijvullen. Tegenwoordig zijn de kosten van dergelijke diensten betaalbaar voor de algemene bevolking van ons land.

Aanbevolen: