Wat Is Opmaak?

Inhoudsopgave:

Wat Is Opmaak?
Wat Is Opmaak?

Video: Wat Is Opmaak?

Video: Wat Is Opmaak?
Video: Voorwaardelijke opmaak 2024, April
Anonim

Het proces van het formatteren van een harde schijf, of volume, van een computer is gebruikelijk om de instelling van de geselecteerde schijf te benoemen in overeenstemming met het vereiste bestandssysteem voor het opslaan van informatie door standaard middel van het Microsoft Windows-besturingssysteem. Bij het uitvoeren van de formatteerbewerking wordt ervan uitgegaan dat u een computerbeheerdersaccount gebruikt.

Wat is opmaak?
Wat is opmaak?

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het systeem op door op de knop "Start" te drukken en ga naar het item "Configuratiescherm" om de procedure voor het maken en formatteren van de geselecteerde schijf te starten.

Stap 2

Vouw de link "Systeem en zijn onderhoud" uit en specificeer het subitem "Beheer".

Stap 3

Open het knooppunt "Computerbeheer" door met de muis te dubbelklikken en bevestig uw computerbeheerdersrechten door het wachtwoord in het geopende aanvraagvenster in te voeren.

Stap 4

Selecteer het gedeelte "Schijfbeheer" in het navigatiegebied van het toepassingsvenster naast "Opslagapparaat" en open het contextmenu van de niet-toegewezen ruimte van het vereiste volume door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 5

Geef het commando "Create Simple Volumes Wizard" op en klik op de knop "Volgende" in het geopende dialoogvenster van de wizard.

Stap 6

Geef de gewenste grootte op voor het aan te maken volume en klik op de knop "Volgende" in het nieuwe dialoogvenster.

Stap 7

Selecteer de gewenste letterwaarde voor het geselecteerde volume en druk nogmaals op de knop Volgende om uw keuze te bevestigen.

Stap 8

Klik op de knop "Volgende" in het dialoogvenster "Opmaaksectie" dat wordt geopend om de opmaakopdracht uit te voeren en de toepassing van de geselecteerde bewerkingsparameters te bevestigen door op de knop "Voltooien" te klikken.

Stap 9

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om een bestaande harde schijf te formatteren.

Stap 10

Vouw de link "Systeem en het onderhoud" uit en selecteer het item "Beheer".

Stap 11

Open het knooppunt "Computerbeheer" door met de muis te dubbelklikken en geef het beheerderswachtwoord op in het aanvraagvenster dat wordt geopend.

Stap 12

Selecteer de opdracht "Schijfbeheer" en open het contextmenu van het te formatteren volume.

Stap 13

Selecteer Opmaak en klik op OK om de opmaakbewerking te bevestigen met de standaardinstellingen in het nieuwe dialoogvenster Opmaak.

Stap 14

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door nogmaals op de OK-knop te drukken.

Aanbevolen: