Hoe Kaspersky Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Updaten
Hoe Kaspersky Updaten

Video: Hoe Kaspersky Updaten

Video: Hoe Kaspersky Updaten
Video: Как выполнить офлайн-обновление антивируса Касперского 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig bevatten antivirusdatabases ongeveer 6 miljoen records en hun aantal neemt elke dag toe. Daarom is de relevantie van antivirusprogramma's een voorwaarde voor de beveiliging van uw computer. Kaspersky Lab werkt de gegevens in de antivirusdatabases elk uur bij en geeft haar gebruikers de mogelijkheid om ook snel wijzigingen in hun programma's aan te brengen. Laten we eens kijken naar verschillende mogelijke opties voor het bijwerken van databases.

Hoe Kaspersky updaten
Hoe Kaspersky updaten

Noodzakelijk

Kospersky antivirus, computer, internet

instructies:

Stap 1

Automatische updates zijn de gemakkelijkste en meest betrouwbare manier om uw antivirussoftware up-to-date te houden. Om dit te doen, moet uw computer constant toegang hebben tot internet om verbinding te maken met de server van de softwareontwikkelaar. Open het programmavenster en ga naar het tabblad "Updates". Klik met de rechtermuisknop op het veld en selecteer "Automatische update", selecteer vervolgens de updatefrequentie "eenmaal per dag" of "eenmaal per week". Als u dagelijkse update hebt geselecteerd, geeft u de tijd op om het proces te starten.

Stap 2

Handmatige update. Als u om de een of andere reden het downloaden van de huidige database niet automatisch inschakelt, stelt u de "uit"-modus in de "Automatische update"-parameter in. Als u de gegevens wilt bijwerken, gaat u naar het tabblad "Updates" en klikt u op "Update uitvoeren". Deze functie is ingebouwd in alle versies van Kaspersky-programma's.

Stap 3

Een update vanuit een lokale map kan nodig zijn als u het programma op meerdere computers hebt staan, maar niet allemaal toegang tot internet. In dit geval moeten de versies van de programma's op alle pc's hetzelfde zijn. Ga naar het menu-item "Instellingen" => "Update" in het programma op een computer die is aangesloten op internet. Selecteer vervolgens "Instellingen" => "Geavanceerd" en schakel de optie "Kopiëren naar map" in, selecteer het pad naar de map. Start vervolgens de update.

Stap 4

Nadat de map vol is, kopieert u deze naar de media of opent u er toegang toe vanaf andere computers via het lokale netwerk. Ga vervolgens op lokale pc's naar het programma: "Instellingen" - "Update" - "Instellingen" - "Bron bijwerken" en schakel het selectievakje "Kaspersky Lab updateservers" uit - knop "Toevoegen" - selecteer de map met updates en start het proces.

Aanbevolen: