Kaspersky Crystal Updaten

Inhoudsopgave:

Kaspersky Crystal Updaten
Kaspersky Crystal Updaten

Video: Kaspersky Crystal Updaten

Video: Kaspersky Crystal Updaten
Video: Kaspersky Update Utility 2024, Mei
Anonim

Om een stabiele bescherming van uw computer te behouden, moet u uw antivirusprogramma op tijd bijwerken. Momenteel zijn er veel programma's op internet om persoonsgegevens te beschermen. De meest geavanceerde antivirus op het gebied van beveiliging is Kaspersky Crystal. Het moet voortdurend worden bijgewerkt om betrouwbaar te werken.

Kaspersky Crystal updaten
Kaspersky Crystal updaten

instructies:

Stap 1

Als u al een geïnstalleerde versie van Kaspersky Crystal op uw pc heeft, kunt u deze gratis bijwerken naar de Crystal R2-versie. Open eerst uw browser en ga naar de officiële website van Kaspersky Anti-Virus.

Stap 2

Klik op het tabblad "Download" in het bovenste configuratiescherm van de site. Zoek op de pagina die verschijnt, onder het kopje "Productdistributies", de huidige versie van de antivirus. Het is gemakkelijk te vinden op het tabblad "Nieuwste versies".

Stap 3

Download het installatiebestand voor Kaspersky Crystal R2. Klik bij het kiezen van een taal op "Russisch" om een Russischtalige versie van het programma beschikbaar te hebben.

Stap 4

Verwijder de vorige versie niet voordat u een nieuwe versie installeert. Voer gewoon het gedownloade bestand uit en volg de instructies van de Kaspersky Crystal R2-installatiewizard. Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Stap 5

Gebruik de vorige licentie voor Kaspersky Anti-Virus om de nieuwe versie te activeren. Het kan zijn dat u opnieuw moet worden opgestart nadat het geïnstalleerde product is geactiveerd. Als er een bericht op het scherm verschijnt: "Verkeerde activeringslicentie!", Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een onjuiste activeringscode ingevoerd. Controleer het nogmaals zorgvuldig en herhaal de vorige stap.

Stap 6

Nadat u Kaspersky heeft bijgewerkt, ontvangt u onderweg de nieuwste antivirusdatabases. Vergeet ze daarna niet vaak bij te werken, bij voorkeur dagelijks. Met zo'n krachtige bescherming in de vorm van Kaspersky Crystal R2 antivirus op uw computer, kunt u zeker zijn van de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw elektronische gegevens. Het programma scant al uw uitvoerbare bestanden op de achtergrond en informeert u tijdig over het gevaar. Bovendien scant het al het internetverkeer volledig en helpt het een verdacht proces te identificeren dat te actief is in de uitwisseling van gegevens met internet.

Aanbevolen: