Hoe Gebruik Je Alcohol 120

Inhoudsopgave:

Hoe Gebruik Je Alcohol 120
Hoe Gebruik Je Alcohol 120

Video: Hoe Gebruik Je Alcohol 120

Video: Hoe Gebruik Je Alcohol 120
Video: Hoe werkt Alcohol 120 2024, Mei
Anonim

Alcohol 120 is een uitstekend programma voor het maken van virtuele schijven op uw computer, het branden van afbeeldingsbestanden en het monteren van virtuele schijfafbeeldingen. Hiermee kunt u de benodigde schijven naar de harde schijf van uw computer schrijven, hun afbeeldingen maken en ze op elk moment openen. Ook hebben bijna alle videogames die van internet zijn gedownload een virtuele schijfindeling en om ze te installeren, hebt u een speciaal programma nodig.

Hoe gebruik je alcohol 120
Hoe gebruik je alcohol 120

Noodzakelijk

computer, Alcohol 120-programma

instructies:

Stap 1

Start het programma Alcohol 120. Als dit de eerste keer is dat het programma wordt gestart, begint het proces van het maken van virtuele schijven van de computer. Daarna kan een herstart van de pc nodig zijn.

Stap 2

Nadat u zich in het hoofdmenu van het programma bevindt, bestudeert u zorgvuldig de interface. Alle basisfuncties zijn beschikbaar in het linkervenster. De meest gevraagde functie is het openen van virtuele schijfkopieën. Om afbeeldingsbestanden te openen, moet u deze eerst aan het programma toevoegen. Selecteer hiervoor in het linkerdeel van het programmavenster "Zoeken naar afbeeldingen". Er verschijnt een venster waarin u op "Zoeken" klikt. Nadat het zoeken is voltooid, verschijnt in het venster een lijst met alle afbeeldingsbestanden die op de computer zijn opgeslagen. Selecteer deze afbeeldingen en klik op "Geselecteerde toevoegen aan alcohol".

Stap 3

Nu verschijnen in het hoofdmenu van het programma, in het rechtervenster, de afbeeldingen die u hebt gevonden. Om de gewenste afbeelding te koppelen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de opdracht "Mount to device". Om de gekoppelde schijf te openen, gaat u naar "Deze computer". Het openen van een virtuele schijf is hetzelfde als het openen van een gewone schijf. Klik met de rechtermuisknop op de virtuele schijf en selecteer "Openen" of "Autorun".

Stap 4

Een andere populaire functie is beeldvorming. Met deze functie kunt u een virtuele kopie van de schijf maken. Dit is erg handig, want elke keer dat u een schijf moet openen, hoeft u deze niet in het station van de computer te plaatsen. U kunt het eenvoudig op een virtuele schijf plaatsen en openen.

Stap 5

Om dit te doen, selecteert u het item "Afbeelding maken" in het gedeelte "Basisbewerkingen". Plaats de schijf waarvan u een image wilt maken in het optische station van uw computer. Klik in het volgende venster op Volgende. Voer vervolgens de naam van de afbeelding in en de map waarin deze wordt opgeslagen nadat deze is gemaakt. Nadat u alle parameters hebt geselecteerd, drukt u op "Start". Het proces van het opnemen van de afbeelding zal beginnen. Na voltooiing wordt een venster geopend waarin u wordt geïnformeerd over het succesvol afronden van de operatie.

Aanbevolen: