Hoe Winrar Archiver Te Installeren

Hoe Winrar Archiver Te Installeren
Hoe Winrar Archiver Te Installeren

Video: Hoe Winrar Archiver Te Installeren

Video: How to Install WinRAR on Windows 10 2022, September
Anonim

Zelfs nu, wanneer de capaciteit van harde schijven groter is dan één terabyte en de capaciteit van flashdrives 256 gigabyte bereikt, is de archiver een vrij populair programma. U moet immers vaak informatie per e-mail versturen. Dan is bestandsarchivering vereist. Daarnaast bewaart u belangrijke bestanden het beste in een archief.

Hoe winrar archiver te installeren
Hoe winrar archiver te installeren

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - archiver Winrar 4.01.

instructies:

Stap 1

Een van de handigste, met een toegankelijke en intuïtieve interface, is de WinRAR-archiver. U kunt het programma downloaden van internet. Bij het kiezen van de versie moet u rekening houden met de versie van uw besturingssysteem en de bitness ervan. Als u de verkeerde versie van het programma downloadt, wordt het gewoon niet op uw systeem geïnstalleerd. Vervolgens zullen we het installatieproces van WinRAR 4.01 bekijken.

Stap 2

Na het downloaden van het programma heeft u slechts één installatiebestand. Klik op dit bestand door te dubbelklikken met de linkermuisknop. In het eerste venster leest u de inleidende informatie over het programma en de licentieovereenkomst. U kunt ook de installatiemap wijzigen. Standaard is het geïnstalleerd op het systeemstation in de map Program Files. Klik op Installeren om door te gaan met de installatie. Door dit te doen, accepteert u de licentieovereenkomst.

Stap 3

Daarna begint de installatieprocedure. In de regel is de duur niet langer dan vijf seconden. Daarna verschijnt een venster waarin u de parameters van de archiver moet selecteren. In de linkerbovenhoek is er een sectie "WinRAR associëren met". Onder dit gedeelte bevindt zich een knop Alles selecteren. Klik op deze knop. Dit betekent dat de archiver met alle mogelijke compressieformaten zal werken. In het gedeelte "Interface" kunt u een snelkoppeling naar het programma op het bureaublad toevoegen.

Stap 4

Het wordt ook aanbevolen om het programma te integreren in de shell van het besturingssysteem. Om dit te doen, zoekt u in de sectie "Integratie met de Windows-shell" de optie "WinRAR insluiten in de shell" en vinkt u het vakje ernaast aan. Als u op de knop "Selecteer contextmenu-items" klikt, kunt u aanvullende parameters van de programmaweergave configureren.

Stap 5

Nadat u alle vereiste opties hebt geselecteerd, klikt u op OK. Er verschijnt een venster van waaruit u hulp kunt oproepen, de webpagina van het programma kunt bezoeken, enz. Klik op "Voltooien". WinRAR is nu geïnstalleerd.

Populair per onderwerp