Hoe Maak Je Een Back-up Van Xp

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Back-up Van Xp
Hoe Maak Je Een Back-up Van Xp

Video: Hoe Maak Je Een Back-up Van Xp

Video: Hoe Maak Je Een Back-up Van Xp
Video: EASY 1.16 XP FARM TUTORIAL in Minecraft Bedrock (MCPE/Xbox/PS4/Nintendo Switch/Windows10) 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Windows XP heeft een uitstekende functie waarmee u een systeemback-up kunt maken. Met dit proces kunt u het besturingssysteem in de toekomst snel herstellen na een storing.

Hoe maak je een back-up van xp
Hoe maak je een back-up van xp

Noodzakelijk

floppydisk

instructies:

Stap 1

Om een back-up van Windows XP te maken, hebt u vrije ruimte op de harde schijf en een 3,5-inch diskette nodig. Open het menu Start en navigeer naar Programma's. Selecteer het menu "Hulpprogramma's" en open het item "Systeemservices". Ga nu naar het menu "Herstel".

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt "Geavanceerde opties". Selecteer ASR-wizard en klik op Volgende. Specificeer de opslaglocatie voor het toekomstige systeemarchief. Plaats na een tijdje de diskette in het station en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 3

Om het systeem te herstellen met een eerder gemaakte back-up, start u de computer op vanaf de installatieschijf van Windows XP. Wanneer u wordt gevraagd om op F2 te drukken om Systeemherstel te starten, voert u deze actie uit. Plaats nu de diskette en herstel het besturingssysteem met behulp van de aanwijzingen.

Stap 4

Als u geen diskettes kunt gebruiken of als u een completere back-up moet maken, download en installeer dan het programma Paragon Partition Manager.

Stap 5

Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Selecteer Geavanceerde modus. Zoek het menu "Wizards" op de werkbalk en open het. Selecteer "Sectie kopiëren". Klik in het volgende venster op de knop "Volgende".

Stap 6

Om deze bewerking met succes te voltooien, hebt u een niet-toegewezen gebied op het systeem of een andere harde schijf nodig. Selecteer een locatie om een kopie van de partitie op te slaan. Klik volgende.

Stap 7

Stel de grootte van de toekomstige gemaakte sectie in. Het mag niet kleiner zijn dan de grootte van de systeemschijf. Klik volgende". Om alle wijzigingen te bevestigen, klikt u op de knop "Voltooien".

Stap 8

Zoek nu de knop "Apply Pending Changes" onder de hoofdwerkbalk. Klik op deze knop. Wacht tot het kopiëren van de systeempartitie is voltooid.

Aanbevolen: